Arxiu del blog

dijous, 7 d’agost del 2008

trànsfuga


m. i f. [LC] Persona que abandona el seu partit per incorporar-se al partit contrari.

====
Penseu que podem esperar molt properament una declaració com aquesta pel cas Torredembarra?:

“Hi ha transfuguisme en la constitució del nou ajuntament de Castelló d’Empúries, va ser trànsfuga la regidora del PSC que es va separar de l’acord del seu grup i trànsfugues són també els 8 regidors restants que s’han beneficiat d’aquesta situació fent un govern alternatiu al que sortia de les urnes...”

Comissió de Seguiment del Pacte Antitransfuguisme desembre de 2007

5 comentaris:

Anònim ha dit...

PERÒOOOOOOO......... qui marxat??????

rafael ha dit...

Querido Mercade y de buen rollo; No intentes justificar un fracaso, en el que ABG y ERC, teneis mucho que ver. No insistas con argumentos inventados; Transfugas o adjuntados¡ Que mas da!Lo unico cierto, es el resultado; Mientras Don Manuel se dedicaba a pedir Socorro...otros os lavabais las manos. besitos

Francesc Mercadé ha dit...

De molt bon rotllo, saps que no és veritat el que dius. No cal que hi insiteixis. Nosaltres donarem suport en tot el que coincideixi amb el nostre programa, a aquest goven com ho vam fer en l'anterior. Jo només assenyalo un problema ètic que es denuncia per part de tots els demòcrates. Un trànsfuga és un perill ètic. Tant se val que la vagin expulsar, o no. Pradeda va concòrrer a les eleccions pel PSC, i ara vota en contra del PSC. Èticament és rebutjable i inadmissible. En el plenari, al no ser-hi Jiménez s'obria la possiblitat de no admetre-li el vot, i no es va fer. Pensa que encara que et costi de creure, tothom està per la governabilitat de Torredembarra, tothom. Si creus que qualsevol preu, és un bon preu per fer les coses, no anem bé. La democràcia ha de tenir referents, i l'ètica n'és un. Aquest govern és com tots els governs, vol treballar per Torredembarra, però cal assenyalar que si no són ètics acceptant una trànsfuga, és lògic pensar que poden perdre l'ètca en altres temes...

Anònim ha dit...

el PSC va usar ABG com un titella a la anterior legislatura.

ara a sobre la culpa serà de l'ABG! Si home! Per algo es van quedar a la oposició. gent com el ripoll i altres individus suposadament d'esquerres fot grima... podrien estar perfectament a Ciutadans.

Respecte els transfugues... imagineu que pasaria si tots els regidors ho fóssin. en aquests moments la democràcia es torna demagogia.

Anònim ha dit...

PRENDA!! O ET FAS "LA PIXA UN LIO" O ENS VOLS PENDRE A TOTS EL PEL, ho dic de bon rotllo, E!!!