Arxiu del blog

divendres, 16 de novembre del 2007

Mirin per mí com si volen suprimir RODALIES


Em fan molta gràcia tots els dirigents polítics d'infraestructures, no en tenen ni idea de mobilitat. Quan hagin acabat les obres igual fan l'estudi, i potser hauran de canviar un altre cop les infrestructures de comunicacions.

La gent que treballem a Barcelona, però sortim des de Tortosa, Reus i Torredembarra i anem fins a Barcelona usem un servei que es diu Mitja Distància de RENFE, per a nosaltres el calvari és real. Des de Torredembarra abans fins a Barcelona el trajecte durava 55 minuts, ara per damunt de les dues hores, i a més amb la riota que HEM DE SEGUIR PAGANT EL MATEIX IMPORT de bitllet d'abans ja que NO SOM RODALIES.

RENFE no coneix les seves pròpies estadístiques, el bitllet Torredembarra-Barcelona situa a l'estació de Torredembarra com a cinquena estació en venda de bitllets de Catalunya. Això com que és una BICOCA econòmica per RENFE, en fa cas omís. Nosaltres a PAGAR i ells a solucionar RODALIES amb la gratuïtat. PER NOSALTRES PODEN SUPRIMIR RODALIES PER SEMPRE. El que volem és que RENFE posi un Catalunya Express per a la gent que treballa a Barcelona i viu fóra de l'àrea de RODALIES.

Sabeu com ho han solucionat?, no?, es que no ho han dit. HAN SUPRIMIT LES MITGES DISTANCIES, ARA ACABEN EL TRAJECTE A SANT VICENÇ DE CALDERS. Transbordem a RODALIES ( PERÔ HEM PAGAT COM A CATALUNYA EXPRESS FINS A BARCELONA). Què frescos!

Quan sigui el moment no reclamarem l'import del bitllet, que és una misèria, reclamarem per danys i perjudicis des del 22 d'octubre de 2007 fins al restabliment del servei contractat. No té valor de contracte un abanament mensual fins a Barcelona? Perquè no hi arriba el servei a Barcelona i s'atura a Sant Vicenç de Calders? VOLEM LA SUPRESSIÓ de RODALIES, NOSALTRES SÓM MITJA DISTÀNCIA.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

I perquè pagues fins a Barcelona? Bitllet Torredembarra - Sant Vicens. I apa, la resta a no pagar-la com tothom.

Francesc Mercadé ha dit...

Si faig això estic fóra de la llei. He pagat un trajecte fins a Sant Vicenç que com a màxim em poden vendre d'anada i tornada cada dia, però no un abonament mensual. Això no em donaria dret a viatjar fins a Barcelona. A l'arribar a Barcelona il·legalment no tindria passi per les portes automàtiques de Barcelona. Per a fer-ho hauria de treure'm un abonament especial mensual gratuït des de Sant Vicenç fins a Barcelona. Però això seria donar-lios la raó. El que he de fer és el que faig, i si vull que em retornin els diners de diferència entre Sant Vicenç i Barcelona, només cal demanar una devolució express i em tornen un 40% de l'import de l'abonament mensual Torredembarra-Barcelona. Segueixo dient que és injust que el bitllet des de Torredembarra valgui un 60%. No es tracta de fer el fa tothom, es tracta de denunciar un incompliment de contracte. Et vénen el abonament sabent que no compliran. Això està tipificat en el codi civil com a delicte d'estafa.

Anònim ha dit...

Delito de estafa, sino fuera una causa de fuerza major.
No funcionen les portes de sortida!

Francesc Mercadé ha dit...

Estafa!.
Les portes funcionen correctament, i si no portes un bitllet, pagat o gratuït, no et deixen passar i et posen multa.
La palla va molt cara!, per alguns.

Tertulià ha dit...

Mira que en som d’impertinents i poca-soltes, dir que Renfe et roba el temps és una mentida grollera i de mal gust. Us demostraré que el que fa la ministre Sra. Magdalena Àlvarez amb una mostra impressionant d’intel·ligència superior, està pensat per fer contents als ciutadans i no és producte d’un cop al cap com insinuen uns quants cretins.
Per exemple, si viatges amb tren trobes temps per fer totes aquelles coses que no pots fer mai: escriure a aquell amic que fa molt de temps que no has vist, fer la llista de la compra per dissabte, fer la travessa, escriure les teves memòries, llegir sencera la guia de telèfons, fer meditació i tècniques de relaxament, fer la declaració de renta (per molt complicada que sigui), fer mil i un sudokus, aprendre xinès o arameu, traduir la bíblia del català a l’hebreu, desxifrar claus encriptades, ....
Bé, com heu pogut veure amb aquests exemples, tot ha estat un experiment del ministeri de foment per donar un respir als ciutadans i treure’ls de l’esgotament i estrès del dia a dia.
Gràcies al PSOE ens sentim molt millor i anem a treballar cada dia més alegres i estem de més bon humor a la feina.
Ni que visquéssim mil anys no ho podríem oblidar. Què faríem sense ells?.

Francesc Mercadé ha dit...

Molt bó, Tertulià.
Dimissió pels segrestadors de temps!
Vull tenir jo la llibertat de decidir quan vull perdre el temps!
Salut!

tafaner ha dit...

Avui dilluns molts estudiants ,treballadors , gent de les Torredembarra agafaran el tren . Patiran tota mena de retards , tindran que fer transbord . NO som de rodalies , som la gent de “Regionals” .
Que sona a “Regiones i provincias” o bé a “segona categoria regional”.
Ara toca deixar clar que "ni rodalies som" i per no tenir, no tenim ni dret a aquest bitllets gratis que prometen la Magdalena Álvarez i els seus socis del tripartit . Crec que arriba l’hora de la insumissio, de no pagar bitllet, si el servei no és el que ens correspon .
Els drets de la gent són sagrats i iguals per tothom . Els de "Regionals” també tenim dret a un servei com cal.
PROU OBLIT , REGIONALS TAMBE SÓN SEVEI PUBLIC .