Arxiu del blog

dimarts, 27 de novembre del 2007

Aquest dissabte, tots a Barcelona!


Companys de l'ABG, ERC de Torredembarra ens ha ofert poder anar en el seu autobus el proper dissabte, a la manifestació pel Dret de Decidir. L'hora de sortida serà a les tres de la tarda davant de Correus, i és gratuït. L'oferiment també el fan extensiu a CIU. Qui vulgui anar amb aquest bus, ho pot comunicar a través d'aquest correu electrònic: alternativabg@hotmail.com

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Encara hi ha gent que quan sentim el "Cant de la Senyera" se'ns posen els pels de punta.
Això fa pensar que no està tot perdut, que el sentiment que ara està adormit un dia despertarà.

Primer ho farà un, després ho farem tots.

Tots a la manifestació¡

Anònim ha dit...

Curiós país aquest on hi ha uns “sindicatos mayoritarios” que han decidit no anar a la manifestació del proper dissabte, els uns per no perjudicar al PSOE, concretament la UGT, i els altres, CCOO, “perquè això no va amb ells”. Ja fa temps que aquest tipus de sindicats han deixat de ser sindicats i són simples grans empreses espanyoles, a més a més, abastament subvencionades. La resta de sindicats prou feina tenen a mantenir-se i sobreviure.
Curiós país aquest on aquestes organitzacions esmentades i d’altres, entre elles “la secta PSOE/PSC” es van mobilitzar per la famosa manifestació “Aturem la guerra”. Bé, cal reconèixer que hi havien els nordamericans pel mig i això vesteix molt.
On eren quan el genocidi de Ruanda? On van ser quan la guerra de Bòsnia? I en els conflictes, per dir-ho en alguna forma, de Kosovo, de Txetxènia , del Darfour…?

Anònim ha dit...

Silenci de la UGT, i no participació (fet insòlit) a la manifestació pel dret a decidir en infrastructures amb el curiós argument de que aquesta manifestació afavoreix al PP. Ha estat la sentència definitiva al projecte engegat per Àlvarez i en que molts hi vam creure.
Crec que la clau ha estat que aquest era precisament un projecte de Josep Maria Àlvarez, però no de la UGT de Catalunya, a qui, de fet, mai va aconseguir involucrar.
Una llàstima, jo soc dels que hi creia, ara ja no.