Arxiu del blog

divendres, 3 d’agost del 2007

Quan les barbes del veí vegem pelar hem de posar les nostres a remullar...

EL PUNT -> L'alcaldessa de Cunit plega en fer-se efectiva una sentència que la inhabilita
O.M.. Tarragona
La batllessa de Cunit, la socialista Dolors Carreras, va anunciar ahir la seva dimissió. El Consell de Ministres li ha denegat l'indult que li hauria permès esquivar una sentència de l'Audiència de Tarragona que el 2004 la inhabilitava per a càrrec públic per un delicte de prevaricació comès entre els anys 1996 i 1997. Carreras, que va ser condemnada per haver-se negat a convocar un ple en què havia de fer-se efectiu un relleu en una regidoria que modificava de manera determinant la correlació de forces, va rebre ahir el suport del PSC al Camp de Tarragona i, abans de plegar, va anunciar el nom de la seva substituta, la també socialista Judith Alberich.

1 comentari:

Anònim ha dit...

L'han inculpat per delicte de prevaricació per no haver convocat un Ple municipal en el que es presentava una moció de censura contra la seva "poltrona", en què aquesta moció hagués triomfat segur.
Això demostra el concepte de democràcia que tenen els del PSC, anclats en maneres de fer polítiques anteriors com en períodes d'autocràcia.
La dubtosa legitimitat de l'alcaldessa socialista ha demostrat que el món de la política no és del color de rosa amb què el pinten el PSC. Vull dir que com a partit, tan tan demòcrates tampoc són. El sistema té unes regles a complir (Llei Municipal i de Règim Local de Catalunya i LOREG), i complir-les també forma part del joc democràtic.
Vegeu com l’ex-conseller Xavier Sabater ja s’ha apresurat a publicar per internet la corresponent exculpació política a la senyora Carreras enumerant un seguit d’excuses dirigides a la persona que ha estat culpada de delicte públic pel Tribunal provincial; diu així:

“1 - No ha fet mal a ningú però té al damunt set anys de condemna en forma d´inhabilitació... 2 – No ha atemptat contra cap interès públic ni l´ha lesionat...”.
Crec que això que enumera aquest pèssim polític és inadmissible, ja que en primer lloc aquesta senyora ha atemptat contra els interessos legítims d’un grup de gent que va presentar una moció política, fossin del color polític que fossin. En segon lloc amb la seva mala diligència ha atemptat contra els interessos públics de tot un poble del Baix Penedès, Cunit, quan hauria d’haver convocat la moció que segurament hagués perdut. Per tant s’hi ha vist implicat el futur d’aquest poble, quan l’any 1997 hauria d’haver estat governat per una persona que no era ella.