Arxiu del blog

dimarts, 7 d’agost del 2007

Una avaria en un tren Reus-Barcelona obliga a transbordar 140 passatgers


L'incident, que s'ha atribuït a una "avaria mecànica", no ha interromput la línia ni ha afectat altres trens de Rodalies.
Un tren de Renfe que cobria el trajecte Reus-Barcelona s'ha avariat avui a Sant Vicenç de Calders, cosa que ha obligat a transbordar els 140 passatgers del comboi a un altre tren habilitat per la companyia.
EFE-Sant Vicenç de Calders. Un tren de mitjana distància de Renfe que cobria el trajecte Reus-Barcelona s'ha avariat avui a Sant Vicenç de Calders (Baix Penedès), cosa que ha obligat a transbordar els 140 passatgers del comboi a un altre tren habilitat per la companyia amb destinació a la capital catalana.
L'incident, que s'ha atribuït a una "avaria mecànica", no ha interromput la línia ni ha afectat altres trens de Rodalies o de mitjana o llarga distància de la xarxa ferroviària, que funciona amb normalitat, segons que han informat fonts de Renfe.
L'avaria, que s'ha registrat al tren que sortia a les 06:43 hores de Reus (Baix Camp), s'ha produït a primera hora d'aquest matí a Sant Vicenç de Calders, on els viatgers afectats han pogut agafar un altre tren habilitat per Renfe en direcció a Barcelona.

UN COMPANY MEU QUE FA AQUEST VIATGE HABITUALMENT COMENTA EN UN BLOC: "L'avaria, segurament no ha estat tal: desgraciadament ja ha passat altres vegades. La 'avaria' és simplement un descuit del conductor que es deixa posat el fré d'estacionament. Al arribar a Vilaseca el tren ja feia pudor de frens cremats i s'ha aturat uns 20 minuts. Al final no ha pogut anar més enllá de Sant Vicenç. Com diu la dita, l'home cau més de dues vegades en el mateix error. Per cert, el tren habilitat per la companyia era simplement el de la línia 2 que sortia llavors."