Arxiu del blog

dimecres, 8 d’agost del 2007

Art a Muntanyans II, autor: Vegas de Guadaira. Inspirada en una simple tempesta d'estiu. Patrocinadors: PSC, ERC i GIT.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Fa uns dies, va aparèixer al Diari de Tarragona una notícia que hem sorprèn pel seu contingut.
Ni més ni menys, l’ex president d’Esquerra Republicana des de l’any 1991 fins l’any 1995, Heribert Barrera, ha dit el que molts de nosaltres ja pensàvem des de fa temps.
El titular de la notícia és “Barrera demana el relleu de Carod i de Puigcercós per supeditar-se a Zapatero”, més contundent i més clar impossible.

El que va ser president de la formació ,convida a aquests dirigents d’Esquerra a deixar els seus càrrecs després de tres anys de supeditació al PSOE i del desprestigi que ha suposat el tripartit a la Generalitat, paraules textuals.

És bastant fort que una persona tant important per un partit, digui que lamenta que durant tres anys el partit republicà s’hagi dedicat a votar tot el que Zapatero volia a canvi de res.

Ja era hora que algú els hi digués a aquesta gent la veritat. La gen ja començava a estar cansada de dir-ho, però sembla ser que fins i tot aquesta actitud de passar de tot, seure a la cadira i no fer res comença a molestar fins i tot a certes persones del mateix partit.

Per si això us sembla poc, també manifesta que “el govern del tripartit ha estat una experiència negativa tant pel partit com pels interessos dels catalans”, i afegeix que “hagués preferit que no s’hagués dut a terme”.

Coincideixo amb tot el que l’ex president d’Esquerra ha manifestat, i convido a que els màxims dirigents del partit d’Esquerra a nivell nacional i a nivell local reflexionin sobre aquestes paraules, analitzant quina és avui la situació del país,i de l´Torre, i el perquè han sortit aquestes paraules a la llum des de la mateixa formació política.

Anònim ha dit...

La cosa està sortint molt malament, i més després de veure el tancament de files que ha fet el PSC --partit "sobirà" només quan es tracta d'arreplegar poltrones-- entorn de la pitjor ministra de Foment que és, a més, una persona d'un cinisme exasperant. Enlloc de demanar-li la dimissió el que fan és pujar-la als altars.
Això és la Catalunya socialista que ens ha regalat Esquerra.
Un cop al poder, el PSC-PSOE sap molt bé com mantenir-lo a costa de les crosses d'Esquerra i ICV, i per als qui en vulguin una mostra només cal que es fixin amb l'Ajuntament.
Per sort aqui sense ABG.

Anònim ha dit...

Els passsos soterrats estan provistos de bombes per evacuar l'aigua en casos com aquests.

Si l'obra no està acabada, no té cap sentit criticar aquest fet; és possible que el sistema d'enxiquiment no funcioni encara. Quan hi hagi l'obra acabada i s'inundi el pas si que es podrà criticar.

Sembla que aquí algú ha patit molta desinformació i ha pixat fora de test fent critica de quelcom que no té sentit criticar.

Així es fa oposició? Així pretenem tirar endavant urbanisme i obres públiques? És aquesta la manera d'ABG de guanyar-se el suport de la majoria d'un poble? Aquesta és la imatge que vol donar aquest partit als torrencs?

rafael ha dit...

Los pasos subterraneos, se inundan todos y no hace falta que caiga mucha agua, el que hay delante la ferreteria Jaume, no funciona nunca, es una verguenza. besitos

Francesc Mercadé ha dit...

TOTS esls passos subterranis de Torredembarra són tercermundistes, tant si nosaltres estem en el govern com si no hi estem, forma part de la manera de treballar d'aquest Ajuntamrnt. Només cal sortir de Torrembarra i visitar qualsevol pas subterrani per comprobar-ho.

Anònim ha dit...

Doncs mentres ABG estava a Medi Ambient no va fer res per millorar aquesta situació. I si bé no era competència exclusiva, si que ho ho era en part, junt amb Serveis i Urbanisme.