Arxiu del blog

dilluns, 19 de març del 2007

L'alcalde de la Torre, te previstos uns 800 viatges a Madrid, abans de les eleccions del 27 de maig.


"El Punt. Azahara Palomares.
El passat 11 de gener el president del CMT, Jesús Selma, acompanyat de l'alcalde de Torredembarra, Manuel Jiménez, i el president de la Federació Espanyola de Vela, Gerardo Pombo, es van reunir amb el director general de Costes a Madrid. Segons el mateix club, la voluntat del Ministeri de Medi Ambient és permetre la continuïtat del club en la seva situació actual, però ha d'estudiar quines han de ser les noves condicions i quins canvis serien necessaris. El ministeri va oferir al club el trasllat a la platja de la Paella (on ja havia estat del 1969 al 1983), però un estudi dels corrents va fer descartar l'opció. El vicepresident del CMT, Albert Alonso de Medina, defensa, a més, que la situació actual, entre el barri de Baix a Mar i l'inici de l'EIN Platja de Torredembarra i Creixell, és «l'ideal»."

L'alcalde també ha declarat que com que la seva especialitat és tractar el temes un a un, té previst fer uns 800 viatges a Madrid abans de les eleccions del 27 de maig, per a intentar resoldre tots els problemes de Torredembarra, el proper toca Muntanyans II. Ja havia pensat en resoldre'ls tots alhora en un viatge, però com que els té separats per expedients, prefereix fer-ho de forma ordenada.
A la fotografia, amics de l'alcalde que s'ofereixen voluntàriament a ordenar-li els expedients per tal d'agilitzar els tràmits, i fins i tot d'acompanyar-lo a Madrid, en bé del poble.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Si us plau, citeu aquelles notícies que tragueu del Punt (en aquest cas no ho heu fet). I si hi afegiu valoracions, diferencieu-lo del text que hem escrit des del diari. Gràcies!

Anònim ha dit...

Mercade, per fi i pogut arreglar el tema del blog, clica Grangel Llop i surt.
Gracies de totes maneres

Anònim ha dit...

Tens tota la raó Azahara, no hi tornaré a caure. Citaré l'orígen dels articles reproduïts. Fins aviat.