Arxiu del blog

divendres, 16 de març de 2007

ENCARNA RAMÍREZ ENCAPÇALA LA CANDIDATURA d'ALTERNATIVA BAIX GAIÀ (ABG) A RODA DE BARÀ

La cap de llista de la formació d'esquerres ha estat presentada avui, en roda de premsa, per la diputada de la coalició ICV-EUiA, Mercè Civit

16/03/07. Avui al migdia s'ha donat a conèixer, en roda de premsa, la candidatura de l'Alternativa Baix Gaià (ABG) que es presentarà a Roda de Barà a les properes eleccions municipals del 27 de maig. La cap de llista, Encarna Ramírez, és la coordinadora de l'assemblea local d'Esquerra Unida i Alternativa (EUiA), que ara fa un any es va constituir a la població. Ella mateixa ha explicat als mitjans de comunicació presents que la candidatura que encapçala és "jove", amb una mitjana d'edat de 40 anys, "plural", perquè l'integren afiliats i persones properes a la coalició ICV-EUiA a més d'independents, i "representativa", doncs hi ha treballadors, professionals, autònoms i estudiants.

Ramírez també ha destacat que s'han adelantat a la recent aprovada llei d'igualtat, perquè la llista d'ABG de Roda és paritària. Així mateix, Encarna Ramírez s'ha referit a les propostes de la formació d'esquerres que es presenta per primera vegada a Roda, les quals es basen en una política municipal transparent i participativa, que prioritzi les persones: "Volem serveis per a tothom, que es primi el treball i l'habitatge per als joves i les persones amb dificultats i que hi hagi equilibri territorial, és a dir, que el medi ambient estigui per sobre de la cultura del 'totxo'", segons paraules de Ramírez, que ha acabat dient que aspiren a treure representació al consistori.

La cap de llista d'ABG ha esta acompanyada per Mercè Civit, la portaveu d'Esquerra Unida i Alternativa (EUiA) i portaveu adjunt de la coalició ICV-EUiA al Parlament de Catalunya. La diputada ha destacat la trajectòria política d'Encarna Ramírez, que va ser regidora de l'Ajuntament de Sabadell, i que "la candidatura d'ABG és imprescindible per a propiciar un govern d'esquerres a Roda de Barà, que garanteixi més polítiques socials".

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Estic convençut que l'Encarna farà una molt bona feina a Roda de Barà. Gent com ella és la que ens cal en les responsabilitats de Govern.

Un amic-company de Sabadell

Antonio ha dit...

Per començar és important saber i escriure correctament el topònim de la població a que s'aspira a governar.

Un veí de Roda de Berà

Antonio ha dit...

N'estic convençut, però hem de començar per escriure correctament el topònim de la població que s'aspira a governar.

Un veí de Roda de Berà

Francesc Mercadé ha dit...

Antonio, tens tota la raó, el topònim l'escric correctament, per a mí és Roda de Berà, però si t'hi fixes el retall que publico és un copy/paste d'un altre mitjà de comunicació, i no vaig variar per respecte a la font la grafia original. Insisteixo tens tota la raó.