Arxiu del blog

divendres, 28 d’octubre del 2011

La junta de la Llar de Jubilats de Torredembarra té set dies per abandonar el local

Després d'haver complert, de sobres, el termini d'un mes que l'Ajuntament va atorgar a la junta per cessar les seves funcions, ahir els seus membres van ser advertits d'abandonar el local en el termini màxim d'una setmana
Els membres de la junta de l'Associació de Jubilats i Pensionistes de Torredembarra hauran d'abandonar el local del carrer Tarragona número 2 d'aquí a set dies. Així se'ls va informar el dimarts a través d'un comunicat, després d'haver esgotat el termini d'un mes que l'Ajuntament els va atorgar per deixar les seves funcions i assumir-les internament. Tot i això la presidenta de l'associació, Anna Maria Pijoan es va negar en rotund a anar-se'n perquè «primer, no volem que s'hi quedi l'Ajuntament». Pijoan va assegurar que el local «és nostre» perquè «disposem d'una concessió que finalitza d'aquí a tres anys». Aquesta concessió «ens va ser atorgada fa 25 anys. Llavors l'Ajuntament ens va deixar el local perquè ells no podien fer-se'n càrrec». Tanmateix, la presidenta va deixar una opció oberta: «Només ens anirem voluntàriament si ens ofereixen un local alternatiu».
Anul·lació per decret
La gestió de la Llar de Jubilats es va anul·lar per decret el passat 2 de març. El document d'Alcaldia traspassava la gestió del local a l'Ajuntament de Torredembarra. En aquest moment l'alcalde de Torredembarra, Daniel Massagué (CiU) va prendre la decisió perquè considerava que la junta de l'Associació de Jubilats i Pensionistes era «il·legal», ja que havia rebut queixes per part dels usuaris de la Llar d'haver estat coaccionats per part dels membres de l'organisme.
Amb tot, Anna Maria Pijoan continua mantenint la presidència de l'associació, càrrec que li vencerà el pròxim dia 9 d'abril. Abans d'aquesta data, al febrer, la intenció que per ara hi ha sobre la taula és la de celebrar una assemblea ordinària «per veure si hi ha algú interessat en rellevar en el meu càrrec».


Font: Diari de Tarragona