Arxiu del blog

dimarts, 1 de novembre del 2011

Els regidors de Cultura del Baix Gaià s'uneixen

Els regidors de Cultura dels municipis de la subcomarca del Baix Gaià (la meitat nord de la comarca del Tarragonès) han decidit unir forces per intentar aconseguir un estalvi a l'hora de planificar activitats culturals, i lluitar d'aquesta manera contra els efectes de la crisi econòmica en aquest àmbit. La regidoria de Cultura de Torredembarra ha promogut la creació d'una taula de treball, que es va reunir per primera vegada dijous passat i que inicialment està formada per representants de sis municipis més (Altafulla, la Pobla de Montornès, Creixell, Roda de Berà, el Catllar i la Riera de Gaià).

Un dels primers objectius que s'han marcat els municipis és unir esforços per abaratir costos en l'organització d'actes festius i culturals, que són els que han quedat més afectats per les reduccions pressupostàries. Així, els ajuntaments plantegen la possibilitat de contractar de manera conjunta les orquestres que actuen en les festes locals, entre altres coses.

Els municipis del Baix Gaià ja tenen obertes diverses vies de col·laboració i formen part d'una mancomunitat dedicada a la promoció turística.

Font: ELPUNTAVUI