Arxiu del blog

dissabte, 23 de juny del 2007

La meva resposta a l'article de Jordi Salvat "El mandat comença amb incertesa" al Diari de la Torre.

Amic Salvat, encertat el teu article polític amb la clarividència que et caracteritza, Però si em permets hi ha una part d'informació que símplement no és certa, respón més aviat a la teva imaginació, o a les fons distorsionades que utilitzes. Alternativa Baix Gaià de Torredembarra, no ha demanat cap competència extra, de fet encara no ha demanat cap regidoria a hores d'ara. En lles poques reunions d'acostament al pacte només s'ha parlat de nova filosofia de treball, i de reformes en profunditat en determinades àrees en les que hi estàvem tots d'acord, com per exemple la d'urbanisme. Demanant en aquest últim cas que el gestor (regidor) que porti aquesta àrea es cregui la reforma. Qui hauria de proposar noms és el mateix PSC, i entre els quatre partits consensuar, no tant sols aquest sinó totes les regidories. És la única forma que es veia per abordar els canvis que calen per tenir un Ajuntament eficaç, que treballi en equip, participatiu i transparent. La última reunió va ser kafkiana, primer per part socialista envien un equip de negociadors nou, desconeixedor dels acords i acostaments ja superats. I segón l'abandonament sobtat de la taula de negociació d'ERC, amb l'excusa que les diferències a dirimir ho eren entre el PSC i ABG. Nosaltres només hem estat parlant de política general i d'interés municipal. No hem entrat en cap personalisme com s'intenta esforçadament per la part socialista. Que expliquin a què es deu la renovació total de l'equip negociador en el tram final i decisiu de la negociació, quan estàvem al 98% d'acord en el pacte, tots quatre partits.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Comentari publicat per Enric Granjel, responent el meu comentari a: http://salvat.blogspot.com/
"enric grangel dijo...
Una negociación no es facil, más cuando despues de tres años en el gobierno, nos conocemos todos, he podido leer comentarios de las distintas cuestiones que se tratan y puedo decir con toda seguridad, que muchos comentarios son torpedos que se lanzan para empujar un pacto determinado y que no hace falta que mencione.
He participado como dice Mercade en casi tida la negociación, de hecho solo falte el último día.
Concluyendo puedo afirmar que la parte filosofica del acuerdo, como es el funcionamiento del ayuntamiento, estamos todos de acuerdo. Hay temas puntuales que no estamos totalmente de acuerdo, y hay otros en los que estamos totalmente de acuerdo.
Conste que respeto la opinión de los negociadores de todos los partidos que han participado, pero también ellos han de comprender que no compartamos todos sus puntos, de hecho si el número de regidores fuera al reves de como es, estoy seguro que ellos tampoco compartirian plenamente nuestros puntos de vista.
12:44 PM, juny 22, 2007"

Anònim ha dit...

Amic Granjel, la clau del desacord la té el PSC, jo mateix ho comento: "La última reunió va ser kafkiana, primer per part socialista envien un equip de negociadors nou, desconeixedor dels acords i acostaments ja superats". Pots justificar aquest canvi de negociadors i d'actidud?
El dia que puguis explicar-ho, podrem entendre tots el què ha passat a dins del PSC, que a última hora ha rebutjat el diàleg amb l'ABG.