Arxiu del blog

dilluns, 25 de juny del 2007

Nou pas ANTIMUNTANYANS II, aquest diumenge.


Publicat per Diari Més Tarragona.

---------

I Carles Rico de la Plataforma Salvem els Muntanyans, comenta en el seu bloc:

"La setmana vinent (per aquesta) la Plataforma Salvem els Muntanyans tindrà una reunió amb el Departament de Medi Ambient en el qual comunicaran la posició del govern referent a l'inclusió de Muntanyans II dins el EIN. Podriem dir que és l'única esperança d'aturar les obres ja que incloure Muntanyans II en parc natural implicaria una suspensió de la construcció. Desde la Plataforma s'ha insistit que en el Gorg del Creixell és van aturar les obres amb una suspensió cautelar de dos anys on no va suposar cap cost per la Generalitat. Considerem que és el que s'hauria de fer ja que no hi ha un informe impacte ambiental i l'informe de l'ACA que diu que la zona no és inundable es constradiu amb altes informes presentats per la mateixa Plataforma.

El Departament no enten una posició tan passiva de l'Ajuntament de Torredembarra i demana que sigui part implicada en l'assumpte ja que si les coses estan com estan es per culpa de posar Muntanyans II com zona urbanitzable quan es veu clarament que és un espai que s'ha de protegir pel seu valor ecològic i de connector biològic.

Per tant és molt important per protegir l'espai que l'Ajuntament de Torredembarra estigui dirigit pe un govern a favor de la protecció. Per tan demano a les forces polítiques que no pactin amb partits polítics a favor de la construcció en Muntanyans II, com per exemple el PSC.

Els diaris comencen a fer-se resò de la notícia de l'inici de les obres a muntanyans II.
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display_any/290669
http://www.spypress.com/sp3/pdf/Temporal/tmp1182606626706120.pdf#search='ecologistes' ""

Publicat per : http://carlesrico.blogspot.com/