Arxiu del blog

dijous, 14 de juny del 2007

Avui assemblea de l'ABG - Torredembarra


"La proposta de l'Alternativa Baix Gaià de Torredembarra es basa en quatre punts fonamentals: la TRANSPARÈNCIA, la PARTICIPACIÓ, la PLANIFICACIÓ i la COORDINACIÓ.

TRANSPARÈNCIA

Cal que el nou govern utilitzi tots els mecanismes necessaris per tal que la seva gestió basada en el treball d’equip sigui transparent i doni pas a la confiança de la ciutadania i a la seva participació.

PARTICIPACIÓ

El nou govern haurà d'utilitzar els mecanismes de Participació Ciutadana per a poder prendre decisions en els grans temes de la ciutat (model de gestió dels residus, desenvolupament urbanístic, PEMUs...). Cal fer de la participació ciutadana una eina imprescindible de l’acció de govern.

PLANIFICACIÓ

Cal un govern amb capacitat de treballar fent previsió de futur, planificant de manera global tots el grans temes de ciutat, com l'actualització dels Serveis Socials o la reconversió de l'antiga n-340, redactant un Pla de Mandat 2007-2011 desglossat en Plans d’Actuació Annuals.

COORDINACIÓ

Treball en equip i en comissions. Responsabilitat col·legiada de tots els membres de l’equip de govern. Consens de tots els grups abans d’engegar els projectes."

Així comença el document on es desplega la proposta de l'ABG - Torredembarra, que va ser encarregat per l'assemblea, i el va redactar la comissió electoral de l'ABG. Aquest document que consta de cinc fulls mecanoscrits, va ser aprovat en l'anterior assemblea. Serveix de base de negociació per tal de fixar les condicions mínimes que l'ABG - Torredembarra s'autoimposa per poder entrar en un govern d'esquerres. Des que va ser aprovat, els membres de la comissió electoral que anomenem els "negociadors", s'han entrevistat amb els partits que ho han solicitat.

Avui l'assemblea escoltarà els negociadors i valorarà l'estat de la negociació.

El primer acte dels nostres regidors electes, consistirà en l'assistència al plenari de constitució de la Corporació Municipal de Torredembarra, on s'elegirà, o no, alcalde en primera volta.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Hem podries dir quan será el esperat plenari de la constitucio o no del equip de govern.

Gracies

Anònim ha dit...

El plenari de constitució del nou Ajuntament està convocat per a les 11,30 del dia 16 de juny del 2007, l'acte és obert al públic..

Anònim ha dit...

Moltes gracies i salut. Veuren a la Toda de Alcaldessa????????

Anònim ha dit...

ejpero que no!

Anònim ha dit...

No ens enganyem, aquets que presumeixen de asemblearis, ho son de portes a fora, pero de portes a dins ja fa dies que ho tenen tot pactat amb el PSC, hem refereixo com no a ABG.

Senyors no enganyin mes al poble i als seus simpatitzans, siguin valents i diguin que ja fa dies que esta signat. Deixa la cadira costa molt, fins a cert punt ho puc entendre.

En relacio a ADT, es veu que s'ha tornat un partit tant organitzat, tan organitzat, que per parlar amb ells de pactes, depent per el tipus de pacta es te que parlar amb o un altra de la executiva.

Sera veritat, encare que amb consta molt de entendre, dimitirá la Sra. Toda i deixara tot el poder factic al Sr. Sole abans que ne Perez. Ja es veura.

Salut,

Anònim ha dit...

Miri,

Les coses es veuen un pèl més simples des de "fora" que des de "dins". A tall de resposta pedagògica i vista la gent que consulta el meu bloc, deixaré anar una gúspira d'informació que espero no interfereixi en un procés negociador que s'ha tornat complex, i en el que hi ha, a hores d'ara, un percentatge alt de punts de coincidència.

A data d'avui, divendres abans de les 10 del matí, li puc assegurar que de document, no n'hi ha cap de signat. El pacte tal com vostè l'anomena encara no existeix.

L'assemblea d'ahir va escoltar els negociadors, va ratificar el document polític de proposta de programa de govern, i va ratificar la seva confiança en els negociadors.

La negociació segueix oberta, avui mateix hi ha una nova trobada entre partits. Que la negociació segueixi oberta, evidencia que l'acord no està tancat a hores d'ara.

Per tant nosaltres no estem enganyant ni mentint a ningú especialment al poble, que sabrà el resultat de les negociacions de primera mà, és a dir de nosaltres mateixos, quan aquest procés estigui acabat. No sé en què es basa per mantenir aquesta afirmació gratuïta.

I per finalitzar també afegiré que aquest procés l'ABG el fa pivotar al voltant de nostre òrgan màxim que anomenem assemblea, de la que emanen els negociadors, i el seu veredicte serà portat a terme pels regidors electes, que també ho van ser en el séu dia per l'assemblea.

Sobre el partit que anomena al final, permetim que no emeti cap opinió, és fóra del meu abast visual.