Arxiu del blog

dimecres, 27 de juny del 2007

> El PSC i ERC continuen negociant un pacte de govern a Torredembarra

EL PUNT. Torredembarra.
El govern de Torredembarra, format pels cinc regidors del PSC i l'edil del GIT, continua aquests dies en minoria. Els socialistes mantenen les negociacions amb ERC per fer possible la seva entrada al govern municipal, un procés que, tot i ser lent, s'està fent «amb bona sintonia» entre les dues formacions, segons el republicà Gerard Ciuró. «Volem que les coses quedin ben clares i que no hi hagi problemes més endavant», va explicar Ciuró, que també va reconèixer els dubtes interns dels republicans. El pacte amb ERC deixaria el govern a un regidor de la majoria absoluta.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Alternativa Baix Gaià de Torredembarra, no ha demanat cap competència extra, de fet encara no ha demanat cap regidoria a hores d'ara. En lles poques reunions d'acostament al pacte només s'ha parlat de nova filosofia de treball, i de reformes en profunditat en determinades àrees en les que hi estàvem tots d'acord, com per exemple la d'urbanisme. Demanant en aquest últim cas que el gestor (regidor) que porti aquesta àrea es cregui la reforma. Qui hauria de proposar noms és el mateix PSC, i entre els quatre partits consensuar, no tant sols aquest sinó totes les regidories. És la única forma que es veia per abordar els canvis que calen per tenir un Ajuntament eficaç, que treballi en equip, participatiu i transparent. La última reunió va ser kafkiana, primer per part socialista envien un equip de negociadors nou, desconeixedor dels acords i acostaments ja superats. I segón l'abandonament sobtat de la taula de negociació d'ERC, amb l'excusa que les diferències a dirimir ho eren entre el PSC i ABG. Nosaltres només hem estat parlant de política general i d'interés municipal. No hem entrat en cap personalisme com s'intenta esforçadament per la part socialista. Que expliquin a què es deu la renovació total de l'equip negociador en el tram final i decisiu de la negociació, quan estàvem al 98% d'acord en el pacte, tots quatre partits.

Carles Rico ha dit...

La millor manera per ERC perdi tots els regidors en les següents el.leccions es que entri a governar amb el PSC.

El govern que participarà ERC serà un govern a favor d'edificar Muntanyans II, concessions d'aigua molt dubtoses, urbanisme desenfrenat, polítiques socials e d'integració nul.les, i sobretot una manera de fer completament intransigent d'en Ripoll i en Jimenez.

Només espero que amb tots els mals que farà aquest pacte durant 4 anys, que els vots d'ERC s'en vagin a l'ABG.

Anònim ha dit...

Vetar un regidor de otro partido, no es entrar en personalismos?

Anònim ha dit...

Esquerra ha de votar en la seva assamblea el fet d'entrar o no en el pacte. Si no estic mal informat, una part de la militància no està per entrar en minoria i aposta per fer oposició.
La junta està dividida....
Els favorables del Gerard volen canvis...
La sr. Gasull està arraconada...
El sr. Foclh (fill) fora de joc...
Un altre de l'executiva, divagant i tornat a divagar...
No cal canviar moltes coses?
Qui pot salvar el vaixell?

Anònim ha dit...

Al Gerard i a la Montse esquerra els importa molt poc ja que els dos son concients de que es la última legislatura que entren, per tant a cobrar i a callar.