Arxiu del blog

dijous, 14 de juny del 2007

Dissabte, 16 de juny. de 2007, a les 11,30 del matí...


...constitució de la vuitena legislatura municipal de Torredembarra.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

I qui serà l'Alcalde?

Si us plau diguem que no serà ni la Toda ni el Massague!, així dormiré tranquil aquesta nit

Anònim ha dit...

No acabo d'entendre la pregunta..., més aviat sembla una afirmació dual i contradictòria. Tant perduts anéu?

Anònim ha dit...

A hores d'ara, la decisió hauria d'estar presa, alguna notícia al respecte?

Anònim ha dit...

Cap notícia. Les posicions són ben clares: per una part hi ha una proposta de programa, jo diria que consensuat i amb un un 95% d'acord de les parts. Concretament l'escull està en la reforma de l'àrea d'urbanisme. Per a desbloquejar aquest punt cal l'acord del PSC, en delegar la coordinació d'aquesta àrea a un gestor distint de l'actual. El paquet de negociació és secer, hi ha acord total o no hi ha acord. Ara estem encara en la segona posició, avui no hem avançat gens. Si no hi ha principi d'acord, entenem que no hi haurà voluntat d'acord, en un futur...

Anònim ha dit...

Els diaris parlen de que voleu el cap del Ripoll en safata de plata, què hi ha de cer en aquesta afirmació?

Anònim ha dit...

Res més lluny de la realitat, nosaltres el que estem plantejant és una reforma en profunditat des del punt de vista del sentit comú. Plantegem augmentar el nivell de cohesió del govern amb l'establiment de mecanismes de treball en equip. Plantegem l'aument del nivell de participació ciutadana en més àrees de l'ajuntament. Plantegem el treballar amb el format de pla de mandat desglossat en plans d'actuació. Posem damunt la taula una reforma en profunditat de l'àrea d'urbanisme, i l'implicació del seu gestor en aquesta reforma. Entre altres moltes coses.
En principi hi ha acoird en la majoria de temes, recollides en un document que està pendent de ser signat pels quatre partits que governen aquest municipi des del 2005.
El PSC està pensant en aquests moments, si posa davant d'urbanisme algú que pugui liderar la reforma d'aquest servei, o no.
Per això no hem recolzat l'elecció d'alcalde, perque no tenim un principi d'acord polític, sobre el programa d'esquerres que ha de ser impulsat pel nou govern d'esquerres.
Us ho comento en honor a la transparència que ha d'envoltar aquest nou govern.

Anònim ha dit...

Fins a quin punt sereu intransigents?, perque vist que sóu capaços de no donar l'alcaldia a canvi del pacte, pedrieu no tenir límit en les exigències...

Anònim ha dit...

Mira nosaltres no hem estat ni serem intransigents en la mesura del possible. En el cas que ens ocupa jo més aviat parlaria de generositat des de l'ABG cap el futur govern d'esquerres. La prova la tens en allò que va decidir l'assemblea de l'ABG dijous passat: donar els vots necessàris per a fer alcalde en Manuel Jiménez en primera volta, si els nostres negociadors, investits de tal poder per l'assemblea, interpretaven en la reunió de divendres que podíem arribar a un principi d'acord de pacte. No calia fer una nova assemblea nostra, podíem haver votat la majoria absoluta, però l'intransigència del PSC en acceptar el programa d'esquerres en la seva totalitat, ho va impedir.

Anònim ha dit...

Mercade, con todo el cariño del mundo, aceptar todo el programa es totalmente ilogico, cualquier negociador sabe que cuando plantea un programa no va a conseguir su totalidad, ir a una negociación con este planteamiento es ir con la intención de no llegar a ningún acuerdo.
Conste que me considero una persona con talante negociador, que prefiero un mal pacto a un buen pleito, pero hay puntos que no son aceptables por intentar ingerencias a otros formaciones politicas.
De todas maneras creo que al final se podrá llegar a un acuerdo, siempre y cuando que ambas partes bajen un poco el liston que se han marcado, de lo contrario seria un contrasentido que desde abg se provocara un pacto contranatura, y no hace falta que te diga más.

Anònim ha dit...

Enric, ha estat un excés de zel, el comentar literalment "tot el programa" i creure que parlava del programa d'ABG. El context real el coneixes perfectament i quan dic literalment "acceptar el programa d'esquerres en la seva totalitat" em refereixo òbviament al "programa de govern d'esquerres" que ja portàvem negociant i reescrivint els partits. No em refereixo ni de bon tros al programa de l'ABG, que ja sé que us agrada però que no podeu adoptar, per imperatiu legal. Agraeixo la teva intervenció al meu bloc, per a intentar posar el màxim de transparència en tot aquest procés. Fins aviat

Anònim ha dit...

soc una votant de abg desabuda. Véc que per una cadira al ajuntament es pot pactar una altra vegada amb psc. i muntanyans? y l´aigua? y les altres desavenences? no entenc que es venguin les idees. M´heu dessabut profundament i crec que el Lluis tindría que deixar el càrrec ja que ara forma part de tot alló que ell criticaba.

Anònim ha dit...

Si el pacte arriba, que encara està per veure, s'explicarà quin abast tindria, i la nostra assemblea oberta sempre tindrà la última paraula, això al marge dels mecanismes de revisió del pacte que ens portarien fóra davant qualsevol incompliment. Jo demanaria una mica de paciència; que hi pugui haver un pacte no és sinònim de claudicació.