Arxiu del blog

dilluns, 11 de juny del 2007

Des de l'altafulla confidencial feliciten així, el principi d'acord per a un govern municipal a Atafulla, entre ABG, CIU, PAU i ERC:

Cap de setmana de reunions, assemblees, trucades telèfon i moltes, moltes converses. Ens recorda allò de "Don Vito Y La Revuelta En El Frenopático" de Kortatu fa molts i molts anys:
"Revuelta en el frenopático, el hombre del tiempo ahorcado por haber informado: granizos, rayos, truenos Y viento huracanado. La asamblea de majaras Se ha reunido. La asamblea de majaras ha decidido: Mañana sol.
El hombre del tiempo les planto cara: mañana hará el tiempo Que a mí me dé la gana. Revuelta en el frenopático el hombre del tiempo ahorcado y todo por haber jugado Al Telediario. La asamblea de majaras Se ha reunido. La asamblea de majaras ha decidido: mañana sol Y buen tiempo."

Font: http://altafullaconfidencial.blogspot.com/

6 comentaris:

Anònim ha dit...

No sabem com prendre-nos-ho.

El que preteníem era descriure així el cap de setmana i sempre en to humorístic.

Igualment fem un enllaç a Youtube per tal que es pugui escoltar una mica d'ska ja que no hem trobat la canço original, la canço que apareix no és la corresponent al comentari.

Seguíem analitzant com ha anat més o menys el cap de setmana i finalitzàvem felicitant en Francesc Farré, els grups que li donaven suport i recordant als grups que queden a l'oposició la seva funció a partir d'ara.

Si heu entés el que volíem fer perfecte i endavant, si amb els ocmentaris, cançons o enllaços us heu sentit ofesos demanem disculpes.

Agrariria que ens ho comenteu ja que si és aquesta darrera emetrem una entrada de disculpes al nostre blog.

Anònim ha dit...

Per cert, si no voleu publicar el comentari i voleu respondre'ns podeu fer-ho a altafullaconfidencial@gmail.com

Anònim ha dit...

No patiu, segueixo amb interés les vostres publicacions, no he tingut temps de valorar-ho políticament. Simplement m'ha fet gràcia, i per això he replicat la publicació, citant clar, l'orígen. Si no m'hagué´s agradat no l'hagués publicat.
Una abraçada.

Anònim ha dit...

mare meva, ABG amb CiU? no ho veig, però ficar per enmig Kortatu ja és de majares, jejeje

una abraçada que és amb carinyu

Anònim ha dit...

Noticia de ultima hora:

Después de las innumerables exigencias del " nen verd ", los socialistas han decidido pactar con CIU, o sea hacer una sociovergencia, que considero sería lo mejor para La Torre.
Pero según me informan, los socialistas solamente ponen una condición, que la numero 4 de CIU dimita y no sea regidora.
Lo sientgo por ella, pero si quiere un bien para La Torre, primero es La Torre que el interés personal.
Señores de CIU piense detenidamente sobre este tema y lleguen a una solución.

Salut,

Anònim ha dit...

A Torredembarra, des del passat 27 de maig, alguns li estan donant voltes al que hauran de ser les bases per al futur de la Vila.
Un futur que, en principi, es dibuixa per als propers quatre anys, però, que si fossin capaços de deixar de banda una certa miopia política que, de vegades, no té mires més enllà, hauríem de plantejar-lo amb més projecció de futur.
Torredembarra necessita una visió més ampla del que dóna de si un mandat electoral.
De fet, fa anys que necessita treure’s les ulleres de mirar de prop. Hem de mirar cap el futur. I en aquesta mirada a mig i llarg termini (sense deixar en l’oblit la nostra realitat actual) hem de tenir la capacitat –com dirien els experts organitzacionals- de fomentar les nostres fortaleses, impulsar les potencialitats i superar les nostres debilitats i amenaces.
Per primer cop, des de fa temps, Torredembarra té veritables possibilitats de que això sigui possible.
En aquests moments s’inicia una nova etapa amb tots els elements per a poder fer-lo factible: partim d’un nou escenari, amb nous actors principals i secundaris, i amb un guió adaptat a aquesta nova realitat que té la ferma voluntat de què l’obra sigui un veritable èxit (immediat i de futur).
Sens dubta davant una voluntarista realitat com la descrita, alguns guionistes tenen més responsabilitats que d’altres perquè l’obra arribi a bon port.
És més, la responsabilitat està ens mans de pocs...
Torredembarra necessita deixar de banda picabaralles irracionals, superar pors ancestrals i eliminar les absurdes temeritats de l’abraçada d’un ós imaginari.
Torredembarra necessita (té l’obligació) de centrar el seus esforços en vetllar pel futur dels seus ciutadans i ciutadanes..... No podem continuar, com el gat escaldat, justificant les nostres accions de present com a reaccions a errors del passat.