Arxiu del blog

dimecres, 20 de juny del 2007

Ampliació de l'estat d'urbanització del Pla Parcial 4b Muntanyans II, i el seu límit Sud (travessant la via) amb l'EIN Platja de Torredembarra:



(cliqueu a les imatges per a ampliar-les)

5 comentaris:

Anònim ha dit...

gràcies per informar ciscu. tots aquells qui ens hem mobilitzat pel tema muntanyans ara tindrem el deure de fer-hi alguna cosa.

Anònim ha dit...

QUE BONIC!, la veritat és molt millor ara que abans

Un de l'Agrupació

Anònim ha dit...

Senyor Mercadé con van els pactes, en Lluis a Urbanisme?????, veig que ja no en parleu de les negociacions amb el Sr. Jimenez. Ho es que encare us ho esteu repensan.

Ara voleu desvia l'atencio amb els Muntanyans II.

Un que no es de l'Agrupacio

Anònim ha dit...

Bona tarda

Miri quasi tota la informació que tinc a hores d'ara és anterior a la reunió que van mantenir els partits candidats al pacte ahir per la nit.

Tenim una Permanent dissabte on suposadament hi haurà una explicació de l'estat de les negociacions. A més tinc una fè devota amb els criteris argumentals dels nostres negociadors.

Sobre si ho estem repensant o no, crec que nosaltres hem exposat les nostres posicions amb suficient claredat i hem participat clarament en el procés de negociació, que és simbol inequívoc de qui vol arribar a bon port.

Li asseguro que pel poc que ha trascendit de la reunió d'ahir, no depèn de nosaltres el mantenir-nos en el govern.

Finalment, potser hauria d'excusar-me, si la sensació que li he causat ha estat la de distreure a l'aversari amb una cortina de fum. Si ens conegués més sabria que el nostre temperament emòcional ens porta moltes vegades a compartir allò que es té o es troba sense saber qui ens està mirant. El cas de la documentació gràfica de Muntanyans, ha coincidit temporalment amb aquest punt del procés.

Em sabria molt greu que s'interpreti així ja que ja ho he comentat en una altra entrada que les dates d'aquestes imatges poden correspondre a fa un o dos mesos, coincidint en l'època que estàvem en el govern. Del qual de fet n'estem separats des del dia 16 de juny amb l'adveniment del nou Consistòri.

El mateix diàleg tindria amb Vostè si fós de l'Agrupació.

Li agraeixo el comentari.

Anònim ha dit...

no voleu fets?, demà el señor alcalde estarà a baix a mar per les festes de Sant Joan i segurament dirá unes paraules. No som tant valents i coherents? Doncs a veure si organitzem entre tots una protesta de tothom que no vulgui que això es dugui a terme. Per mi està fet. On quedem i on? M´agradaría que ho organitzes la Plataforma Muntanyans i que hi fossiu tots els que heu defensat en algún moment la causa. Ja em direu si es fa. De moment podeu contar amb mí.