Arxiu del blog

dilluns, 2 de maig del 2011

Jo també soc de Bildu

Tots els partits demòcrates haurien de retirar-se de la cursa electoral del 22M. Aquest estat espanyol no disposa d'una democràcia de tall europeu. De fet, la justícia espanyola és un dels tres poders de l'estat que encara no ha fet la transició a la democràcia. Jo també soc independentista, és a dir "abertzale", i com Bildu jo també condemno la violència. Per lògica jo també soc de Bildu.
Aquest país nostre ha de fer tots els passos necessàris per abandonar l'estat espanyol. Euskal Herria també, i la Unió Europea hauria de tutelar aquesta transició a nous estats lliures dins la Unió Europea. Les eleccions municipals del 22 de maig han estat convocades per l'estat espanyol. Desobeim-lo, abandonem la cursa i fem  tot allò que sigui necessàri per anar cap un procés d'alliberament nacional.
Només cal recordar que el 14 d'abril de 1931 el que s'estava celebrant eren eleccions municipals, que van acabant proclamant la República.
Perquè no es podría tornar a fer enguany, el cas de la il·legalització de Bildu és un possible detonant, la gent ja n'està tipa. Si volen seguir així, que ho facin sols aquests espanyols. Que ens deixin en pau.