Arxiu del blog

diumenge, 24 d’octubre del 2010

Jo no t'espero

La visita de Joseph Ratzinger ha estat precedida de les seves declaracions sobre els abusos sexuals del clergat en què optava per la penitència com a via de reparació. També és responsable de no col·laborar en el repartiment de preservatius a l’Àfrica, de la segregació a l’escola, d’oposar-se al dret al propi cos de les dones i al dret a l’avortament, i de negar la igualtat de drets de gais, lesbianes, bisexuals i transsexuals.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Yo tampoco le espero, no estaría mal una convocatoria para hacerlo publico de viva voz.

Anònim ha dit...

Jo tampoc l'espero, en realitat qualsevol persona que porti sotana encara em fa por, jo tenia 10 anys..., em sembla que si es fes un cens real dels abusos dels clergues, seria sorprenent,ho dic per les moltes persones que com jo deuen haver guardat sileci tota la vida sobre aquest tema.
He perdonat pero no he oblidat, això es molt dificil, queda immpres per sempre al teu sistema límbic.

Per un altra cantó, no entenc d'on surten els diners per pagar l'immens dispositiu de seguretat del papa a Barcelona, surten de tots nosaltres oi?? no entenc que un estat laic autoritzi aquesta despesa. Suposo que per que hi ha molts catolics, però, els que no ho som hem de pagar també?? Per que no ve també el Dalai Lama o algun lider musulmà?? seria una bona mostra de societat plural i mes justa. O, ja que estem en una profunda crisi, per que no es queda al Vaticà, i fa les mateixes cerimònies per internet, llavors que doni aquest diners que costa el viatje als mes pobes de Barcelona, als menjadors socials... (seria bo que ell que és un lider prediques amb l'ejemple).

Be, son reflexions que emmascaren la doble moral de la nostra societat, profundament injusta en TEMES QUE NO ES QUESTIONEN i que son els de "tota la vida".

Salutacions.

Elvira, Sabadell