Arxiu del blog

dilluns, 11 d’octubre del 2010

12 d'octubre, una celebració infame.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Moltes gràcies Mercadé per ajudar a apoyar al Partit Popular a Torredembarra. VISCA ELS BORBONS!! i Moltes gràcies

Francesc Mercadé ha dit...

No et deus haver mirat el video. O parles d'aguna altra cosa. Però de part meva no veuràs cap recolzament al partit que anomenes.

rafael ha dit...

Querido Mercade...una semanita desfilando al estilo Corea del Norte, no te vendria nada mal..Son de los tuyos!! ja,ja,ja.
bsitos

Francesc Mercadé ha dit...

Benvolgut fantasma. Si penses el que dius, vol dir que no saps on soc. Jo estic al costat dels demòcrates, jo estic al costat dels antimilitaristes, jo estic al costat del meu país. I estic amb els que volen la independència del meu país.
Als anys cinquanta i seixanta del segle vint partits com el Partit Comunista Italià i el Partit Socialista Unificat de Catalunya, amb el Partit Comunista Francès i el Partit Comunista Espanyol després de condemnar la invasió de Txecoslovàquia van van començar a formular les noves tesis de socialisme en llibertat, que van concretar-se poc més tard en les propostes anomenades eurocomunistes. La mateixa perestroika (transformació) proposada pel Partit Comunista Rús amb la seva glasnost (transparència), va beure d'aquestes noves tesis. Això va provocar la caiguda de la URSS i la reunificació d'Alemanya. Les actuals posicions ecosocialistes son hereves directes de tota aquesta gran reflexió europea. Jo condemno règims militaristes com el de Corea del Nord.
En canvi tú no pots dir el mateix, ja que estic segur que estàs a favor de desfilades militars com les del 12 d'octubre a Madrid. Una desfilada que només té per objectiu mantenir la tant esbombada "unidad de España".
Aquests son el teus?
Et planyo
ptnets