Arxiu del blog

divendres, 28 de maig del 2010

Torredembarra donarà 200.000,00€ a David Bisbal!


Torredembarra ha engegat una campanya solidària per a que en David Bisbal aconsegueixi uns 200.000 euros. Hem de sumar-nos a aquesta humanitària campanya encapçalada per l'Ajuntament de Torredembarra, amb el suport del Patronat Municipal de Cultura de Torredembarra, i del Patronat Municipal de Turisme de Torredembarra. En temps de crisi a tot arreu com els actuals sorprén la desinteressada generositat amb la que actuen els poders públics locals. Un municipi al que li sobra de tot, amb el carrers vianantitzats, amb pàrquings que els surten de les orelles, amb teatres municipals a plè rendiment. Un municipi com el nostre que disposa de sales polivalents a tots els barris, amb centres cívics per tot arreu, amb piscines municipals cobertes i descapotables. Amb CAPS, CARS i tota mena de serveis a les persones. Un municipi com el nostre que no té atur, i que lliguem els gossos amb llonganisses, només li falta llençar la gorra al foc. I per fer-ho donarà a guanyar al David Bisbal uns 200.000 euros en un concert d'una hora poc més o menys.
Trobo encertadissima l'elecció d'aquest artista internacional de cultura i llengua castellanes que viu a Miami, Florida, USA. Allí tot és molt car i necessita la nostra aportació. A no ser que no coincidim amb els seus principis culturals i lingüístics, llavors potser haurem de lluitar en contra de la seva presència en el nostre municipi. Una idea per a fer palesa la nostra oposició seria fer com si es tractes d'una gran aportació solidària, solicitem als municipals que ens multin extraordinàriament per poder materialitzar les aportacions. Si aconseguim que ens posin unes 3.500 multes de 60€ entre tots els torrencs potser aconseguiríem que no contractessin el David Bisbal.
Ara no sé què fer, si pagar 30€ per anar a veure'l, o pagar-ne 60€ per a que no vingui. Potser la segona, igual podria conseguir que els 750 membres del grup del Facebook: "Jo tampoc aniré al concert d'en David Bisbal a Torredembarra" paguessin els 60€ cada un, només aconseguiríem 45.000€ ho veig magre per lluitar amb igualtat de condicions.
Potser els botiguers de Torredembarra se'n beneficiaran..., no sé, ara ja tinc masses dubtes.
El millor potser serà anar-se'n uns dies de vacances a mig agost per no topar-nos amb la bisbalada!

11 comentaris:

Carles Rico ha dit...

Coi Siscu quin mal de panxa m'ha agafat al acabar de llegir el teu post !!!. T'has deixat el compte corrent on hem d'ingressar els diners per a que en Bisbal arribi als 200.000 euros.

Sincerament...

Crec que es aviat per fer valoracions sobre aquest macroconcert. Les masses no sabem com respondran i no sabem els ingressos que comportaran al poble i la projecció internacional que tindrem.

El problema és model de poble que volem. Desitgem una Torredembarra de turisme de platja amb concerts internacionals ?

Jo, posats a escollir, preferiria events internacionals d'un altre tipus com fires o congressos que ens permetin posar el poble com motor econòmic de la comarca per deslligar-nos de la construcció i del turisme massiu de platja.

Carles.

Francesc Mercadé ha dit...

Carles

Vés a: http://torredembarra.cat/noticias/detall/588/forta-expectacio-i-molt-bones-previsions-per-al-concert-de-david-bisbal-el-14-dagost-a-torredembarra

i veuràs com de les 6.000 entrades ja afirmen que n'han venut el 10%

Em semblem molt interessants les teves ingenues i idealistes paraules, però el cert de debò és que en David Bisbal disposarà d'uns 200.000€ i tú potser tindràs 30€ menys

Francesc Mercadé ha dit...

Acabo de llegir unes dades econòmiques sobre aquest concert donades pel regidor Grangel: "El coste para las arcas municipales según el regidor de Turismo es de 30.000€, y los beneficios que nos puede traer son la publicidad que representa este acto.
Si tenemos en cuenta que las entradas van a 25€ y calculan unas 6000 personas, la recaudación de taquilla puede llegar a los 150.000€, más las barras que pueden generar unos 20.000€, más los 30.000€ del Ayuntamiento, el montante es de 200.000€, pero el coste al Ayuntamiento sigue siendo de 30.000€." Per tant si ho diu ell, jo me'n fio.

Nuria ha dit...

Home Siscu, potser si el Carles te 30 € menys es perque ha volgut gastar-los. Jo no anire a veure al Bisbal perque no m'agrada i trobo que no es el millor moment de portar un cantant que costi tant. Si les coses anessin be i haguessin quartos per fer moltes mes coses, res a dir, pero amb el que cobrara aquest tindriem molts concerts durant tot l'any. Molt de temps s'han estat portant grups que a mi m'agraden, com per exemple el Melendi (quan col·legues meus em deien que quina merda estaven contractant) o Skatala (i tambe em deien el mateix). Mai ploura al gust de tothom... (no se perque no puc posar accents...)

Francesc Mercadé ha dit...

I una altra cosa per a conseguir una cosa semblant per la via de fires o congressos, pensa que ens falten llits d'hotel. Tooredembarra només disposa a hores d'ara d'uns 1.000 llits, i la previsió més agosarada és de doblar-la en uns quants anys.
6.000 llits són a Salou, doncs el congrés el faràn allà...

rafael ha dit...

Querido Mercade: Te tengo que felicitar por la ironia de tu escrito...es muy buena!!, casi tan buena, como la hipocresia que utilizais a la hora de dar apoyos al gobierno actual. Yo acepto la discrepancia de Bisbal SI!! o Bisbal NO!!, pero decir que este señor nos cuesta 200Mil/€ es lo mismo que si digo yo...Que las gallegas amasan el pan con el culo.
Quien os entienda...que os compre, pero sumarte a esa especie de caravana boicoteadora anti-Bisbal es muy irresponsable, mucho mas si biene de ti; Si no lo tengo mal entendido, tu eras el tercero en las listas por ABG..No??; El mismo que cuando tus compañeros dicen algo en el salon de plenos, que no estas de acuerdo...pides tiempo aireadamente con un gesto similar a los entrenadores de basket, y os permiten que se haga una asamblea en toda regla, mientras se celebra un pleno. ERES UN IRRESPONSABLE!!. Mira...este pueblo se juega demasiado en cualquier accion o decision que se tome; Si unimos esfuerzos..temdremos mas oportunidades de salir airosos de cualquier contienda que nos propongamos. Con gente como tu en un equipo, el fracaso esta asegurado. Solo te falta pedir que capemos al Bisbal, por ser castellano. Haztelo mirar, o mejor te dedicas a plantar ajos tiernos...que las tortillas salen muy buenas. besitos

Francesc Mercadé ha dit...

Benvolgut Fantasma, gràcies pel teu comentari sobre la ironia del meu escrit. Però no hi veig la ironia, jo parlo de realitats, aquest senyor s'emportarà de Torredembarra uns 200.000€, i més de 30.000€ li seran entregats en mà directament de l'erari públic municipal.
Si això serveix per fixar Torredembarra en el mapa i promocionar-la com si es tractés d'un Fitur, potser hi estaria d'acord. Però aquest senyor té a veure amb el nostre tarannà el mateix que en JIMMY JUMP té a veure amb el catalanisme.
Per la resta del teu comentari, només et diré una cosa: veient la teva interpretació me n'adono de l'extraordinària llunyania que hi ha entre les teves paraules i la realitat. Exactament no hi ha cap punt de coincidència. La teva interpretació és totalment errònia.
Recordo que fa uns anys volies deixar el bloc i jo et vaig animar a continuar, ara veig que vas i vens, Per mi si ho vols deixar-ho pots anar-te'n tanquil·lament, jo no insistiré per a que et quedis.
Finalment reconec que moltes vegades dic tonteries, però estàn documentades. En el teu cas les tonteries no tenen volta ni solta.

Anònim ha dit...

quina vergonya senyors !!!!

i el magnífic auditori abandonat ... proposo de regalar-lo a la comunitat musulmana
per fer-hi una mesquita, ben mirat regalar la merda als altres no està bé, millor
tirar-lo a terra i fer un espai public amb arbres, arbres?? entenen aquesta paraula?
i que els responsables paguin les despeses

Anònim ha dit...

Estaria bé saber quanys diners va costar portar El Canto del Loco.

Anònim ha dit...

Crec, Siscu, que aquest post no va amb el teu estil de persona sensata, doncs, és d'una demogògia barata que què la facin uns nens que van amb pantalons curts és una cosa, però una persona com tu, una altra. En aquest sentit m'has decebut perquè sempre t’he vist com un dels pocs teòrics de la política de Torredembarra.
Has fet un titular fàcil. Jo en faré un altre:
"LA BONA GESTIÓ DE L'AJUNTAMENT DE TORREDEMBARRA FA QUE VINGUI DABID BISBAL AMB UN ESTALVI DEL 85% DEL SEU COST!!!" De 200.000 euros a 30.000 €!
I això és molt important de dir, perquè al final als nostres habitants els hi estem matant l’autoestima per culpa de les quatre demagòguies polítiques. Torredembarra és mereix estar a primera divisió, no a regional preferent!
Mira, enguany s'esperen unes prespectives econòmiques molt dolentes. Més dolentes que les de l'any passat, quan van baixar els turistes a tots els llocs de la península. EN TOTS MENYS EN UN: Saps quin?
Formentera!
I saps perquè?
Perquè una reconeguda firma cervesera va fer un anunci publicitari que va fer que l'indret és posses de moda. Te n’enrecordes?: “Tonight tonight tonight tonight
I wanna be with you Tonight tonight tonight tonight
I wanna be with you tonight…”
I que és la vinguda de Bisbal per Torredembarra? Una operació publicitària com una catedral. D'una visió molt interessant, que crec que està molt meditada i que ja va començar amb l'anunci del Matias Prats.
Perquè Torredembarra és un poble que viu bàsicament del sector serveis (més ara que la construcció ha fet llufa) no queda agricultura, ni industria, ni...
I tu saps bé quin és el preu d’una bona publicitat. A més, la vinguda de Bisbal és una manera de què la gent tingui el nostre poble com a referent, i això és lloable.
Mira, anant a les dolentes, potser és cert que el 90 % de les persones que vagin al concert, no es quedaran a Torredembarra o són del nostre poble. Però un 10 % de 6000 són 600 persones que sí ho faran! I de les 5400, si s’ho passen bé, tornaran un altre dia.
¿I qui et diu que entre els fans de Bisbal, que també han de fer vacances, no decideixen passar un parell de dies a Torredembarra enlloc d’anar a un altre poble?
Si les persones com tu, comenceu a demanar que es retalli en cultura, és molt perillòs! Perquè ni la regidoria de cultura, ni de turisme, tenen un pressupost molt elevat, i hi ha moltes persones que tenen molt d’interès de retallar en aquestes àrees, quan en realitat l’ajuntament no s’ha arruinat ni per les actuaccions de cultura ni les de turisme, sinó per altres coses (personal, obres amb sobrecost, etc.).
No a thotom li ha d’agradar els Pets o els Serrallongues i no per això deixa de ser del poble. L’ajuntament és de tots no només d’uns quants i els actes que es fan també han de ser adreçats a la gent que no pensen com els que ara es queixeu del cost del concert de Bisbal.
Fa un temps, el teu regidor d'ABG (Lluís Suñé), en aquell temps regidor de Joventut, i la regidoria de Cultura del PSC (Susana Navarro), van portar un festival a la platja de música alternativa, no recordo el nom. El cost va ser aproximadament el mateix i la repercusió molt minsa. Em pregunto on ereu els que ara us queixeu? Els que us preocupen tant les finances municipals, cap a on miraveu?

Anònim ha dit...

Si hacen una asamblea a mitat de un Pleno es porque el Alcade lo permite. La asamblea duro casi una hora y en cambio corta la palabra a qualquier otro regido/ra.
Des de fuera parece que trabajen i todo, pero yo los quisiera ver dentro del govierno, pues igual: que si la asamblea ha dicho, que lo tenemos que consultar con la asamblea, etc. ¿Y quién es la asamblea?