Arxiu del blog

divendres, 14 de maig del 2010

El conseller Saura visita el Camp de Tarragona i es reunirà amb l’alcalde de Torredembarra, Daniel Masagué.


Divendres, 14 de maig, visitarà Tarragona, Reus i Vila-seca

A les 11:15 hores visitarà les obres de la nova comissaria de Tarragona (obert als mitjans gràfics)

A les 12:00 hores s’entrevistarà amb l’alcalde de Torredembarra (mut gràfics i atenció als mitjans)

A les 12:45 hores assistirà a la participació dels bombers catalans en el VI Concurs Nacional de Rescat d’Accidents de Trànsit (obert als mitjans gràfics)

A les 18:00 hores visitarà les obres del centre 112 de Reus (obert als mitjans gràfics)

A les 21:00 hores presidirà la cloenda del VI Concurs Nacional de Rescat de Víctimes d’Accidents de Trànsit

El conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, visitarà demà, divendres 14 de maig, a les 11.15 hores, les obres de la nova comissaria dels Mossos d'Esquadra que s’està construint al barri de Camp Clar de Tarragona. La comissaria, que serà la seude la Regió Policial del Camp de Tarragona, està situada a la carretera de València N-340, cantonada amb el carrer Riu Brugent. La visita d’obres serà oberta als mitjans gràfics.

Posteriorment, cap a les 12 hores, el conseller es traslladarà a la seu dels Serveis Territorials del Departament d’Interior a Tarragona (C/Compte de Rius 2-8) on es reunirà amb l’alcalde de Torredembarra, Daniel Masagué. Els mitjans gràfics podran prendre imatges de l’inici de la reunió a les 12 hores i, en acabar la trobada, hi haurà atenció als mitjans.

El conseller es desplaçarà a les 12.45 hores Vila-seca on presenciarà la participació dels equips dels bombers de la Generalitat en el concurs nacional de rescat de víctimes de trànsit. Els mitjans gràfics podran prendre imatges.

Ja per la tarda, cap a les 18.00 hores, el conseller Saura visitarà les obres del nou Centre d’Atenció i Gestió de Trucades d’Urgència 112 que s’està construint a Reus i que s’inaugurarà aquest estiu. El gerent del 112, Julio Calvo, explicarà al conseller la visita, que serà oberta als mitjans gràfics.

Al vespre, a les 21:00 hores, el conseller presidirà, juntament amb l’alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, la cloenda i el lliurament de premis (23.00 hores) del VI Concurs Estatal de Rescat d’Accidents de Trànsit 2010 (Hotel Palas Pineda, c/ Muntanyals, 5 a La Pineda. Vila-seca).

Font: Sala de Premsa Generalitat de Catalunya