Arxiu del blog

dijous, 17 de maig del 2007

La campanya més virtual, aquestes imatges reflecteixen l'efímera acció d'ahir:






Aquestes són les d'ahir, van aguantar fins a tres quarts de vuit del matí. Però van caure occides per l'acció d'un txitxarel·lo que va dedicar el seu valuós temps a desmanegar la nostra obra d'art. Sóm la candidatura amb un pressupost més escàs, i precisament per això rebem amb més impacte un atac com aquest. He calculat les pèrdues per damunt dels 38€, jo sóc personalment partidari de la reparació econòmica. Aquest encarregat que no té altra feina que tallar fils, podria fixar-s'hi una mica. Ell posant rajoles no és precisament un as. Mireu si sóc magnànim que ja em donaria per pagat si aquest galifardeu és capaç de cambiar el mig miler de rajoles trencades, i posar la vorada a tot el carrer Nou, retornant la dignitat al poble. Mira que saber arrabassar-nos els cartells i no tenir punyetera idea de saber fer bé la seva feina...

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Amic,

aquest tipus d'històries a tots ens han passat algun cop i encara continuen.
Especialment recordo una nit a les passades eleccions a la Generalitat, quan vam anar a dormir prop de les 3 de la nit de penjar cartells, ja que qui no treballa, té criatures o té que estudiar.
A l'endemà a les 8, algú amb excés de zel, va interpretar no sé què, i ens va retirar amb la brigada municipal un part important de l'obra.
Després tot eren excuses i disculpes; però quina gràcia ens va fer.
Com a mínim, vàrem passar una nit plegats i animats. Ens vam quedar amb això, i l'estirada d'orelles.

Bona campanya!

Anònim ha dit...

Home, no és per res, però jo diria que els espais de propaganda electoral estan delimitats, i si no es posen on toca passa el que passa. Tenieu permís per posar aquests cartells? Si haguessin estat cartells del PSC crec que no ens hauria agradat.

Anònim ha dit...

Hi ha una autorització expressa a utilitzar els fanals, inclús hi va haver una reunió dels partits per tal de repartir-se els carrers on penjar a la part alta dels fanals les banderoles. Hem sapigut més tard que l'encarregat va trucar a l'ajuntament i li van dir que "tallés", la lògica seria que cada ú fés la seva feina, no?. No els agrada doncs que ens truquin, i si cal ho desmontem. A mi tampoc m'agrada com posa les rajoles i no li foto mà a la seva feina.