Arxiu del blog

dimarts, 8 de maig del 2007

ICV satisfeta amb la resolució de la JEC per què es reafirma amb la legalitat de les EPM

ICV satisfeta amb la resolució de la JEC per què es reafirma amb la legalitat de les EPM

Marius Garcia atribueix “al nerviosisme de CiU” davant els comicis electorals la presentació d’aquest recurs

El Secretari d’Organització d’ICV, Marius Garcia, s’ha mostrat satisfet per la resolució de la Junta Electoral Central davant el recurs de CiU perquè tal i com la formació ecosocialista havia afirmat “es reitera en la seva doctrina desestimant el recurs dels nacionalistes”. La JEC, amb la decisió emesa avui mateix, “es reafirma en la legalitat de les EPM tal i com ha pasta en els anteriors comicis municipals del 1999 i el 2003” ha assegurat Garcia.

Per Garcia que CiU hagi presentat un recurs davant la JEC per impugnar totes aquestes llistes només respon “al seu nerviosisme davant els resultats electorals del dia 27 de maig ja que pretenen que els vots obtinguts per les candidatures presentades per la coalició ICV-EUiA-EPM amb denominacions específiques no computessin pels consells comarcals i les diputacions provincials”.

En aquest sentit el secretari d’organització d’ICV ha manifestat que és d’aplicació “la mateixa interpretació que es va fer ja en les anteriors eleccions en el sentit que les denominacions específiques foren part de la coalició i en conseqüència sumen els seus vots a tots els efectes”.