Arxiu del blog

dijous, 24 de maig del 2007

Hi han coses que per òbvies ni es comenten, però que tenen la seva importància. Especialment ara en un moment convuls com sembla estem travessant.


Crec que és de general coneixement que l'Alternativa Baix Gaià de Torredembarra forma part de l'equip de govern actual de l'Aluntament de Torredembarra. Tothom sap també que la seva pertinença al govern no és derivada dels pactes posteriors a la moció de censura presentada en el 2005. L'ABG va decidir voluntàriament pertànyer al govern municipal. Aquest fet i el tarannà de l'ABG l'ha portat en aquests dos últims anys a discrepar del govern en alguns casos obertament i de forma oposada. Malgrat tot, crec que la valoració mitjana general d'aquest periòde és positiva.
Entenc que l'Alternativa Baix Gaià de Torredembarra al trobar-se davant d'un nou procés electoral no se sent vinculada de forma prèvia a fer cap pacte de govern amb ningú en concret. L'ABG de Torredembarra és reunirà el pròxim dia 30 de maig de 2007 en assemblea oberta, a fi de valorar els resultats electorals. En aquell moment s'engegarà un procés de participació ciutadana per tal de decidir el futur de l'ABG. El nou pacte, si s'escau, estarà basat en el programa de l'ABG i les decisions preses en assemblea oberta. Les assemblees de l'ABG són obertes a tothom. Hi esteu convidats des d'ara mateix a participar i decidir conjuntament aquest futur, que també és el de Torredembarra.