Arxiu del blog

divendres, 11 de maig del 2007

El Punt, ahir publicava aquesta noticia:


> Torna a passar pel ple de Torredembarra la moció sobre Muntanyans

A.P.. Torredembarra
La moció presentada per la Plataforma Salvem els Muntanyans, i que no va poder ser debatuda al ple del mes d'abril en ser rebutjada a la Comissió Informativa, tindrà avui a l'últim ple de la legislatura una nova oportunitat. En aquest cas, tres dels partits amb representació al consistori torrenc (CiU, ERC i l'Alternativa Baix Gaià) s'han encarregat de presentar al registre de l'ajuntament la moció. Gràcies a aquesta maniobra, la proposta no haurà d'enfrontar-se a una nova Comissió Informativa, sinó que durant el ple que se celebrarà aquest vespre es podrà votar si, prèviament, la majoria dels regidors aproven la seva inclusió en l'ordre del dia per procediment d'urgència.

AMPLIACIÓ DEL PEIN
El text de la moció reprodueix el presentat per la Plataforma Salvem els Muntanyans, en què es reclamava el suport de l'Ajuntament a la petició d'ampliació del PEIN Platja de Torredembarra amb els terrenys afectats pel pla parcial Muntanyans II.

CiU, que en la comissió informativa del mes d'abril es va abstenir en referència amb la moció, donarà suport a la proposta després d'haver-se reunit amb la plataforma.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Algú sap alguna cosa del fet que s'hagi cambiat posant un afegit a la proposta de la plataforma el que es va aprobar???

a aquestes altures no sé si fa pudor de socarrim, o s'ho han currat.

(com a mínim CIU no han passat de tot com l'altre cop, el seu compromís amb Muntanyans és més que qúestionable)