Arxiu del blog

dimecres, 30 de maig del 2007

AMICS TOTS:



AQUEST DISSABTE 2 DE JUNY A LES 10 DEL VESPRE AL CASTELL DE TORREDEMBARRA, EL PATRONAT MUNICIPAL DE CULTURA ORGANITZA I PATROCINA EL RECITAL POÈTIC - AUDIOVISUAL "DEIXEU PARLAR LA TERRA", NO US HO PERDEU, SERÀ UN MOMENT D'ALEGRIA I DE JOIA. PODEM TROBAR-NOS-HI PER GAUDIR DE L'OBRA I ALHORA CULTURALMENT, CELEBRAR ELS ÈXITS DE L'ABG.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

hi ha un nou blog de creixell, per que pogueu estar informats de tot el que passa al vostre vei
www.creixellconnection.blogspot.com

Anònim ha dit...

Des del Patronat de Cultura us informem que aquest acte no està organitzat per cap partit polític, sinó pel propi Patronat de Cultura.
Com tots els actes que organitza aquest Patronat, desitgem que la gent que hi assiteixi ho faci per gaudir d'un acte cultural.

Abiguel Biscarri
Cap del Patronat de Cultura

Anònim ha dit...

Des del Patronat de Cultura us informem que aquest acte no està organitzat per cap partit polític, sinó que l'organitza el propi Patronat de Cultura, dins la seva programació anual d'actes culturals.
Per tant, desitgem que la gent que hi assiteixi ho faci per gaudir d'una acte cultural, sense connotacions polítiques.

Abiguel Biscarri
Cap del Patronat de Cultura.

Anònim ha dit...

Efectivament aquest és un acte organitzat pel Patronat Municipal de Cultura, a proposta meva perque conec la rapsoda Laia Carreras, però l'acte és un acte més del Patronat. La meva intenció al publicar-lo al meu bloc no és altra que la de difondre l'acte en si i garantir un mínim de públic, mai la de restar protagonisme al Patronat que és l'entitat organitzadora i patrocinadora de l'acte. Jo només en sóc membre de la junta, ara en funcions. Disculpeu si hi ha hagut cap malentés. Us pregaria això si que assistíssiu tots a l'acte cultural.

Unknown ha dit...

Quina bona pinta... Visca la Terra!

Unknown ha dit...

Biscarri: gràcies per la informació... no sigui cas que algú s'apunti el tanto.

Anònim ha dit...

Agraeixo de tot cor, a les vint-i-una persones que van assistir a l'acte la seva presència.