Arxiu del blog

dilluns, 8 d’agost del 2011

Avui es commemora el Dia Mundial de l'Orgasme, a Torredembarra també?

El Dia Mundial de l'Orgasme se celebra cada 8 d'agost des de fa uns quants anys. La celebració no consisteix en cap gran acte institucional ni en cap festa multitudinària. Simplement, les entitats promotores es limiten a demanar que avui tothom tingui un orgasme pel cap baix, de la mena que sigui. D'aquesta manera, expliquen a la web, s'aconsegueix de concentrar en un dia una gran massa de plaer a tot el globus.
L'origen de la commemoració s'ha de cercar en Arimateio Dantas, un regidor del poble brasiler d'Esperantina, que l'any 2001 va tenir la idea de proposar a la municipalitat que declarés el 8 d'agost dia de l'orgasme. Dantas va explicar aleshores que volia compensar la seva dona pel deute sexual acumulat durant anys i que, de pas, volia fer prendre consciència a tota la societat de la necessitat de fomentar el plaer i de la manca d'atenció que tant homes com dones dediquem al nostre cos i al de la nostra parella. La seva proposta va ser acceptada el 2005. D'aleshores ençà una colla d'entitats de tot el món s'han adherit a la iniciativa i promouen l'obtenció del màxim nombre d'orgasmes a tot el món el 8 d'agost.
Però resulta que hi ha una altra data, la del 22 de desembre, del Dia Internacional de l'Orgasme. Per això algunes entitats reivindiquen per al 8 d'agost, particularment, l'orgasme femení, que consideren, encara avui, menystingut, reprimit, poc valorat i oblidat.

Font: VILAWEB

3 comentaris:

rafael ha dit...

¡¡Viva el día del orgasmo!!. Esto es como el anuncio de la amburguesa, que no es lo mismo que corran los toros...A que nos corramos todos.
Un abrazo

resnoesmesqui ha dit...

ací l'orgasme es permanent :)

Mousse de LLimona ha dit...

Jordi, ets un morbós!! ;) (La gallina dijo eureka!!)