Arxiu del blog

dimarts, 1 de desembre del 2009

Neix l'associació TORREDEMBARRA DECIDEIX!, adhereix-t'hi.

Una part de la societat civil de Torredembarra ha creat la plataforma Torredembarra Decideix! amb la finalitat de promoure una consulta popular pel proper 2010, am la següent pregunta:


"Està vostè d'acord que Catalunya esdevingui un Estat de Dret, independent, democràtic i social, integrat en la Unió Europea?"


També s'ha creat un nou bloc: Torredembarra Decideix, i com no Torredembarra Decideix! és present a FaceBook per a poder-ne fer una màxima difusió entre la ciutadania.


En les properes setmanes es realitzarà la presentació de l'associació i s'iniciarà la recollida d'adhesions.


La plataforma Torredembarra Decideix! es fruit de la contínua negativa de l'Estat espanyol a la llibertat de la ciutadania per poder decidir sobre el futur com a país, a poder ser consultats sobre si volem ser un Estat amb els mateixos drets i obligacions que qualsevol altre Estat lliure.


Convidem a tota la ciutadania, entitats, partits polítics i els seus representants a donar suport i col·laborar com a volutaries i voluntaris en l'organització de la consulta sobre la independència de Catalunya que es convocarà Torredembarra l'any 2010.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Em temo doncs que se us gira feina, perque l'actualitat ens proporciona una rera l'altra.
Ja no és suficient amb la caberna mediatica, amb les centelles del ministeri de cultura, ni amb el fet que la momificada "Falange Española", s'hagi proposat manifestar-se a cada poble dels 160 amb preferència per Sant Cugat. No, ara fins i tot les cases regionals, aquelles que fomenten una "feria de abril" a casa nostra entre d'altres, s'han atrevit a posar cullerada i " advertir" contra les consultes sobiranistes.
Això mereix un bon article Josep,fet amb profunditat per desenmascarar aquest tinglado socialista subvencinat, que fins i tot en Pujol va cometre l'error de finançar...la "feria de abril" de catalunya, en comptes de pagar autocars cap a Sevilla.
Es veu que els catalans si que som la puta amb qui tothom s'atreveix. Aquests van venir i es van muntar el seu "cortijo" particular, a ells els reconeixem totes les tradicions i tots els drets, i clar que ho exigirien de no fer-ho. Volen viure com si fossin a casa seva i mai no ser titllats de folclòrics, en cambi els catalàns que mai hem anat a Sevilla o la Mancha com han de viure, ni tant sols ens deixen fer a casa sense rebre tota mena d'intsults i boicots. Pobres catalans !