Arxiu del blog

dissabte, 22 d’agost del 2009

Plega company.

Per tal de combatre la desafecció política que es genera des del Departament d'Interior, permetent la manifestació feixista a Arenys de Munt en el mateix dia de la consulta, no n'hi hauria prou amb la dimissió del responsable d'aquest Departament. Aquesta dimissió no es produirà, els que contínuarem dimitint som els ciutadans que encara crèiem en l'honestedat dels polítics. Poc a poc i d'una forma inexorable deixarem de creure en l'actual sistema polític català. No és la primera vegada que des del Govern de la Generalitat, i de la mà de Consellers d'Iniciativa es genera aquesta mena de costat fosc de la força. Demanar la dimissió de Joan Saura no em satisfà, però estic convençut que si dimitís donaria una bossa d'oxígen a Iniciativa per Catalunya, encara que petitita i insuficient.

4 comentaris:

Izan ha dit...

company, tot plegat ve a dir que una organització política com és ICV ha passat a ser una entitat gestora i no pas el que traidiconalment era, creadora d'ideologia, acció política, objectiu per la transformació... Aquesta reflexió teva, malauradament, no és aïllada.
No se tu, però jo encara estic esperant que es desenvolupin tots aquells materials que van discutir a la passada Assemblea. El que veig amb el temps, és que va servir per justificar una sèrie de relleus i tot la resta era l'envolcall.

Salut i disfruta de la calor per Torredembarra.

Jordi

Anònim ha dit...

Abans Mercader, ser català molava. No és que no tinguessim defectes, però en general erem una societat més moderna i europeitzada que els nostres veïns del sud i això es notava en els petits detalls. La feina ben feta, l'esperit democràtic, una cultura oberta i tolerant, una societat competitiva (de botigueta, sí, però treballadora i eficient), una forta identitat col.lectiva... Tot això va ser fins que aquest desig de cercar la modernitat ha passat a ser una mamarratxada. Tenim uns dirigents que viuen instal.lats en la cultura del 'nosaltres més' i fan el que sigui per demostrar que es pot anar molt més lluny a l'hora de dificultar la vida dels ciutadans en nom del progrés, i una societat anestesiada que de tant civilitzada entoma el que sigui sense dir ni piu.
Quan els historiadors del segle XXII avaluin el per què de la decadència i extinció de Catalunya en començar el segle XXI, el Sr, Saura gaudirà d'un volum monogràfic dedicat a la seva Obra.
La setmana passada em van arribar dues multes a casa. La primera, de quan vaig anar de vacances a Alacant i a la tornada em van caçar a 143 km/h per autopista a l'altura de Castello. No tinc cap més excusa que la impaciència per arribar a casa després de 5 hores de botifarrada en cotxe. El resultat de la meva imprudència: 70 euros de multa amb reducció i cap punt de menys al carnet de conduïr. La segona multa es correspòn a quan ja era a Tarragona i una tarda em van fotografiar a 114 km/h a l'autopista quan anava cap a la feina com tantes altres vegades. Aquest cop la meva excusa és que tractant-se d'una vía ràpida en plè mes de juliol i petada de cotxes al meu voltant em va semblar molt gilipolles frenar en sec anant pel carril de l'esquerre per una zona d'obres de 500 metres on la velocitat màxima permesa és de 80 km/h. Ja fa mesos que hi són aquestes obres, i mai m'havia arribat cap multa, potser per això vaig pensar que no passava res si en comptes de passar de 130 a 80 en 100 metres ho feia en 200.
El resultat de la meva ingenuïtat: 95 euros de multa amb reducció i dos punts menys al carnet de conduïr. D'algun lloc han de sortir els diners per a mantenir els vividors, els artistes "alternatius" i tota aquesta casta de "progres" sense ofici ni benefici (tots subvencionats, és clar).
Salut.

Anònim ha dit...

Ara n'estic segura de que si la manifestació l'haguessin convocat estudiants, llavors si que faria mans i mànigues per impedir-la.
Tant de bo la consulta que volen fer a Arenys, és fes extensiva a la resta de país, i el més important, que fos vinculant.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

Hola company,

Jo he estat adherit d'ICV des de la seva fundació, venint del PSUC i prèviament de l'esquerra independentista dels darrers anys setanta.

Hores d'ara ja no soc d'ICV.

Les raons són multiples i indiquen una dissidència.
En primer terme podria parlar de discrepància amb ICV. Ara, transcorreguts uns mesos, puc parlar en termes de dissidència en relació a la pplítica oficial dels partits que conformen l'auca parlamentària.

Per tant, a banda de compartir el que dius sobre el meu ex-president Saura, et passo un enllaç a l'article que vaig escriure a la web de la meva organització i que no ha estat acceptat a la premsa comarcal maresmenca ni a El Punt (tampoc em feia masses il·lusions.

Salutacions anticapitalistes!

àngel

enllaç a l'article:

http://revoltaglobal.cat/article2349.html