Arxiu del blog

divendres, 14 d’agost del 2009

Un any més la Universitat Catalana d'Estiu a Prada de Conflent.


Un any més assisteixo a la Universitat Catalana d'Estiu que se celebra a Prada de Conflent, des del 16 d'agost fins el 25 d'agost. La meva tasca se centra en fer possible d'edició del "Diari de Prada", una publicació diària que es distribueix en el Campus de la UCE. Enguany i com a membre de l'Associació d'Amigues i Amics de la Universitat Catalana de Prada, us convido a la meva presentació de la historiadora Assumpta Montellà en la seva conferència sobre: "La memòria històrica com a eina de recerca. La Maternitat d’Elna, un exemple pràctic", serà el dia 19 d'agost, a les 5 de la tarda. Els que pujeu ens hi veurem.

1 comentari:

resnoesmesqui ha dit...

Us vull donar a conèixer que a partir d’avui, en el meu bloc, i vist els comentaris despectius, d’uns i altres, aquest blog no publicarà escrits anònims o no, que nomes desprestigiïn a qualsevol persona, polític, cantant o pallasso, i que no tingui un mínim d’argumentació per aportar idees al debat i als comentaris.

Tot esperant que els meus col·legues de blogs, facin el mateix per tal de sanejar un xic aquest sense sentit en que ens estem envoltant tots plegats.

Una abraçada, Francesc