Arxiu del blog

divendres, 16 de gener del 2009

Debats estèrils sobre la guerra del fósfor.

El que més em sorprén de les guerres, no és la qüestió bèl·lica en si. El que em deixa estorat és la passivitat dels observadors. M'importa un rave el raonament que pugui tenir cada una de les parts. Personalment estic en contra de les guerres, totes les guerres. Prendre part en un debat abonant els arguments d'un bàndol, és estar a favor de la guerra. Si aquesta guerra consistís en que Palestina ataqués Israel també hi estaria en contra. Estic contra la guerra, qualsevol guerra. Els arguments de membres del Govern de la Generalitat en favor d'Israel, són en definitiva arguments en favor de la guerra. Sorprén per altra banda que l'existència de l'Estat d'Israel es vagi produïr després d'una resolució de l'ONU l'any 1947. Una resolució que salvant totes les distàncies va ser com convertir en un estat les propietats dels ciutadans alemanys que viuen a Mallorca. No justifico res. Les decisions de l'ONU les ha de respectar tothom, per sorprenents que siguin. Que un dels grans incomplidors de les resolucions de l'ONU siguin els Estats Units d'Amèrica tampoc hauria de sorprendre, és on hi ha el més gran lobby jueu fóra d'Israel. Els Estats Units no practiquen la passivitat davant la guerra. Europa i la Unió Europea en particular són els principals elements passius d'aquesta i d'altres guerres. La famosa Aliança de Civilitzacions arguïda en èpoques electorals, podria ser un mecanisme diplomàtic de primer ordre en favor de la dissuació. El que no hauria de permetre la Unió Europea, començant pels eurodiputats i tots el partits que els dónen suport, és permetre que es matin nens. Permetre que es mati gent innocent. Permetre que s'ataqui una ciutat habitada. Permetre que s'ataqui l'ajuda humanitària. Permetre que es bombardegin hospitals. Permetre la barbàrie d'una guerra. Una guerra que no respecta ni les normes de la guerra. En aquesta guerra es fan servir armes prohibides. El fósfor blanc és una arma prohibida en tots els tractats internacionals. És una arma de destrucció massiva. El fósfor blanc el fabrica als Estats Units d'Amèrica una empresa de l’exèrcit USA: Pine Bluff Arsenal, auxiliada, sembla, per altres dues empreses, Shaw Environmental Inc. i Teledyne Brown Engineering. El fósfor blanc, és una arma química de destrucció massiva i criminal, una vegada encés no s'apaga amb aigua, cal tirar-hi sorra al damunt per a apagar-lo. El fósfor blanc crema la pell fins als ossos, provocant una mort molt dolorosa i cruel. Deixem-nos de debats estèris i no permetem amb la nostra passivitat guerres amb fósfor blanc. No permetem guerres amb armes massives. No permetem cap guerra!. Aturem la guerra!. Pau a Palestina!.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Amb aquest comentari em voldria dirigir a tots vustes i els peluts que porteu la kufia palestina al coll, a tots els que us manifesteu al costat de bàrbars que exhibeixen pistoles presumptament de suro o cartró pedra, a tots els còmics espanyols i catalans que signeu manifestos en contra del poble jueu que s’ha guanyat la dignitat amb sis milions de fills seus assassinats en càmeres de gas. A tots els polítics que us dieu d’esquerres que us ompliu la boca parlant de llibertat i sou hereus del comunisme atroç, del Gulag d’Stalin, de l’estossinada de Pol Pot, del l’heroi de Timisoara Nicolai Ceaucescu, del demòcrata de Carrillo protagonista de la matança de Paracuellos, del gran salt endavant de Mao i d’altres paladins de la història de la llibertat mundial que, pel cap baix, arrosseguen a les seves costelles més de 150 milions de morts.
Dir-vos només que us animo a continuar amb el vostre discurs en contra d’Israel i a boicotejar-los demanant els estats que no comerciïn amb l’estat Hebreu. Però això si, si algun dia teniu mal de cap no us prengueu una aspirina perquè la van inventar els jueus Espiro i Flenne. Si com a conseqüència de la vostra devoció a l’amor lliure contraguéssiu la sífilis, no us prengueu l’antídot Sarvasan inventat pel jueu Paul Ehrlich. Si us haguessin de fer una intervenció ocular, deguda a la vostra visió unidireccional de les coses, feu-ho al viu, sense l’anestèsia local inventada pel jueu Ludwing Trauber. No utilitzéssiu pas l’antídot del cretinisme que provoca un retard en el creixement físic i mental perquè el va inventar el jueu Moritz Schhiff –contra els cretins, ni els jueus no han pogut encara trobar l’antídot-. Si us detectessin una arrítmia, penseu que el tractament el devem a la jueva Marian Eiger. Si per desgràcia sofríssiu el xoc que provoca rebre sang incompatible , no utilitzéssiu l’antídot que és obra del jueu Karl Landsteiner
No utilitzeu ni el Windows NT, ni XP perquè s’ha desenvolupat per Microsoft Israel que està tot ple de jueus -ah, però vosaltres utilitzeu el programari lliure, per tant tranquils-. El Pen Drive de M-Systems, companyia Israelí ni el toqueu, continueu amb els disquets de tres i mig, tan moderns ells. Llenceu el mòbil, perquè va ser desenvolupat per primera vegada a Haifa per Motorola Israel. No parleu pel Messenger perquè el van desenvolupar 4 joves jueus. I si el vostre PC agafa un virus no hi passeu l’antivirus perquè el van desenvolupar l’any 1979 uns informàtics jueus.
Dir-vos també, encara que només sigui de pas, que en una vintena de conflictes oberts en l’actualitat al món; Afganistan, Costa d’Ivori, Xipre, Bòsnia, Timor Oriental, Indonèsia, Catxemira, Kosovo, Kurdistan, Macedònia, Orient Mitjà, Nigèria, Pakistan, Filipines, Txetxenia, Sèrbia, Tailàndia, Bangladesh i Somàlia, només hi ha un denominador comú, sempre la mateixa constant. En tot ells hi ha implicats musulmans, radicals com vosaltres dieu, si però sempre musulmans. Potser és una lamentable coincidència però és així. Traieu-ne la conclusió que vulgueu però els grans genocides jueus tan criminalitzats per la vostra esquerra moderna i amant de la llibertat només participa en un conflicte i ho fa en defensa pròpia.
Dir-vos també a vosaltres grans defensors de la democràcia que l’estat d’Israel és l’únic amb eleccions lliures i pluralitat política de tot l’Orient Mitjà i que té diputats àrabs en el seu parlament -busqueu algun govern àrab amb representats jueus-. L’estat d’Israel acull els homosexuals palestins perquè pugin fugir de la persecució i la vergonya que la seva condició infringeix a les seves famílies. L’estat Hebreu permet la llibertat religiosa. Els idiomes oficials d’Israel són l’Hebreu i l’Àrab. Atenen en els seus hospitals a ferits i malalts palestins, permeten la llibertat total de premsa i deixen manifestar-se els seus ciutadans a favor de Palestina i no els linxen.
Ah, per cert!
Com que també acostumeu a ser ecologistes. Dir-vos que l’estat d’Israel és el que més recicla; un total del 85% dels seus residus sòlids són tractats de manera ambientalment segura i la primera planta d’energia solar a gran escala la van desenvolupar tota aquesta colla de jueus.
Deia Jean Francoise Revel, que “La principal força que regeix el món és la mentida” Jo hi afegiria la ignorància però això ja depèn una mica de cadascú.
Pensa i llegeix una mica, documenta’t i contrasta, que no tot és del color roig de la teva bandera, roig de sang vessada pretesament en nom de la llibertat per amagar el totalitarisme que abraça profundament la vostra ideologia.
Salut i Pau.

Anònim ha dit...

AL JUEU-PARLANCHIN DE FERIA:
AIXI HOS DONA DRET A MASSACRAR AL POBLE PALESTÍ????????

Francesc Mercadé ha dit...

Benvolgut company Anònim. Els teus arguments són fóra de context. Pel que veig no has entès res. O no ho vols entendre. No estem en contra d'Israel, encara que a tú t'ho pugui semblar. La miopía amb la que analitzes la vida no et deixa veure la realitat de les coses. Tots nosaltres, tots, estem en contra de la guerra. I se'ns en refot, em sents, se'ns en refot qualsevol raó que l'aboni. Tú defenses aferrissadament Israel, ho trobo lícit, segueix fent-t'ho els nacionalismes són lícits. Però la ràbia del teu anticomunisme et delata. Segurament que justifiques la guerra, i la mort fins ara de 1.150 persones fins avui, entre elles uns 300 nens. Sento molt discrepar de la pobresa moral dels teus ínfims argument. Has caigut en l'error més baix que pot caure algú que s'obceca. Et demano que tú també demanis que s'aturi la guerra. Demana la pau per Palestina.

Anònim ha dit...

Sedmpre surt en Carrillo pel mig.

Recordaré sempre aquella famosa pintada

"MATAREMOS AL CERDO DEL CARRILLO"

contrastada per altre que deia:

"CUIDADO CARRILLO QUE TE QUIEREN MATAR AL CERDO"

Anònim ha dit...

Era el mes de juliol de 2002, quan una dotzena de gendarmes marroquins, van envair sense prèvia advertència l'illot de Perejil. Sondejos i enquestes fets en aquells dies reflectien un sentir (aclaparador) en què l'opinió pública espanyola exigia una resposta contundent, incloent-hi una intervenció militar. T´imagines quins seria la demanda ciutadana, si en lloc d'una campestre invasió marroquina de Perejil, estiguéssim parlant d'un constant i indiscriminat atac amb míssils des de territori alauita sobre Algesires o Cadis?. Suportaria estoicament l'estat espanyol i l'opinió pública espanyola anys d'atacs amb centenars de ferits i dotzenes de morts sense cap resposta?
I jo em pregunto: Algú pensa que les tropes de l'OTAN a l'Afganistà, amb àmplia presència espanyola, no tenen una infinita superioritat tècnica i de foc sobre els talibans que combaten? Que per cada soldat francès, espanyol o americà que mor, no cauen 50 o 60 talibans o civils? Algú pensa que la força aèria i naval desplegada a l'Índic, amb participació espanyola, no és infinitament superior a les forces i mitjans dels pirates somalis que combaten? Quina lectura podem extreure d'aquest selectiu exercici de la solidaritat? Per què alguns només exerceixen el seu esperit solidari quan la "dimonitzada" és Israel? Això, en la meva opinió, resta credibilitat i sinceritat a les seves protestes.

Francesc Mercadé ha dit...

Benvolgut Anònim

En la meva lletra he dit que m'importen un rave els arguments en favor de la guerra, tant d'un bàndol com de l'altre. Jo advoco per la pau, a Palestina i al món. Si has llegit bé el meu article veuràs com sense arribar a Perejil, hi hauria un problema important si la ONU declarés territori alemany les propietats dels alemanys a Mallorca. L'exemple el poso per a visualitzar que hi han solucions que agreugen problemes. El que cal és trobar les millors solucions als problemes. El pitjor que es pot fer amb un probrema és ajornar-lo, cal trobar una solució justa democràtica i sempre per la via del diàleg.

Que tinguis un bon dia.