Arxiu del blog

dilluns, 27 d’octubre del 2008

Veïns de la Torre reclamen la reobertura de la Biblioteca Maria Antònia


L'Alternativa Baix Gaià de Torredembarra va protagonitzar ahir al matí una acció simbòlica per reclamar la reobertura de la Biblioteca Mestra Maria Antònia els dissabtes al matí, i que la sala de la Golfa torni a tenir usos polivalents.

L'antiga biblioteca de la Golfa, tancada per l'equip de govern anterior, va ser el lloc on es va dur a terme l'acte i on diferents veïns del municipi van apropar-se per donar-hi suport.


A més, els nens i nenes de la Torre manifesten que el dissabte és el dia en què tenen més temps lliure per anar-hi a llegir. El grup de l'Alternativa pretén ara recollir signatures per presentar-les a l'Ajuntament.

Publicat al PUNT

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Si hubierais estado tan activos con el anterior gobierno, otro gallo nos cantaria. Como dice aquel: vosotros vivies mejor en contra de que trabajando

Francesc Mercadé ha dit...

L'Alternativa precisament es caracteritza per aquesta mena d'accions i activitat política. Només cal revisar la nostra feina a:
http://alternativatorredembarra.blogspot.com/
La teva última afirmació és totalment gratuïta, un dels nostres periòdes més actiu va ser quan gestionàvem la cartera de Mediambient. Només cal consultar la hemeroteca.

Anònim ha dit...

al PSOE ja li va bé fomentar contra ERC i ICV constantment aquest argument de "que viviu millor en contra que treballant", com si no vulguessim treballar!

el problema es quant pretenen utilitzar-nos de titelles com van fer la anterior legislatura. aquest cop erem 2 contra 5 i hem de fer la part que ens toca.

l'exemple més clar de pretindre usar l'ABG com a titella fou el cas Muntanyans 2.

Anònim ha dit...

Quina gentada, però si sou vosaltres sols!!! No teniu sentit del ridícul?

Francesc Mercadé ha dit...

El sentit del ridícul se'ns activaria amb més força en cas de quedar-nos a casa. En aquesta acció vam recollir unes quantes desenes de signatures en favor de la reobertura de les biblioteques. L'acte va ser molt concorregut. les fotografies obviament només recullen els dos moments en que es van fer les instantànies.

Anònim ha dit...

Ben fet! Si critiquen vol dir que camineu!

Que enemics anònims no us convencin que les molèsties que us preneu no els molesten!

Avant!