Arxiu del blog

dissabte, 25 d’octubre del 2008

L’ALTERNATIVA BAIX GAIÀ SURT AL CARRER PER LA BIBLIOTECA


L’Ajuntament de Torredembarra ha decidit tancar la Biblioteca Mestra Maria Antònia els dissabtes pel matí.
Dissabte dia 25 d‘octubre de 2008 l’Alternativa Baix Gaià de Torredembarra obrirà una biblioteca al carrer de la Muralla per a protestar pel tancament de la Biblioteca Mestra Maria Antònia els dissabtes pel matí. El tancament d‘aquest servei segueix la línia de l’anterior govern que va tancar definitivament la Biblioteca de La Golfa. Amb aquestes mesures es van empetitint els serveis culturals que rep el ciutadà de Torredembarra i va en detriment de l’accés a les noves tecnologies i a la informació per a les persones treballadores. La Biblioteca de La Golfa donava un servei de proximitat que s’hagués pogut ampliar donant polivalència a la sala. I la Biblioteca Mestra Maria Antònia oferia un servei matinal els dissabte que era ideal per a les persones que treballen entre setmana, per als estudiants que fan treballs i per a les persones que venen a passar el cap de setmana a la Vila.
L’acció al carrer de l’Alternativa Baix Gaià facilitarà a tothom un servei de biblioteca al carrer de la Muralla durant aquest dissabte d’11 a 13h.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola


Francesc estic am tu , es una vergoya el tancament els disabtes de la biblioteca , volem la obertura de läntiga biblioteca

Juan

PD:Perdoneu les faltes

rafael ha dit...

Querido Mercade...escribo esto, pero va dirigido para mi apreciado y querido Luis. Creo que intentais rentabilizarlo todo, de una manera desproporcionada; No es mas facil reunirse con la Rosa y hablarlo??.
Pienso que las formas que empleais, con un gobierno receptivo que ahora tenemos,no dan a lugar. Sin animo de faltar, esto de montar un tenderente es payasear y ganas de confundir a cuatro. besitos

Francesc Mercadé ha dit...

Fantasma, no cal que t'adrecia a mí si vols parlar amb el Lluís, el seu email ja el coneixes, però si vols te'l recordo: alternativabg@gmail.com
Però també vull recordar-te que l'Alternativa fa política local, però no per a quatre, fem política per a tot Torredembarra, per a que les condicions en les que transcorre la vida a la nostra ciutat ho sigui en les millors condicions.
Si segueixes la política local, estaràs amb nosaltres en pensar que la millor forma de fer política és que es noti. Amb la nostra acció de dissabte, fins i tot tú mateix coneixes el problema.
D'accions com aquesta n'hi haurà més, per altres temes, és la nostra forma de fer les coses.
Espero que no et sorprenguis tant...