Arxiu del blog

dimarts, 27 de febrer del 2007

Setmana executiva, i encoratjadora.


Els que exercim de polítics però actuem en segona fila ens toca moltes vegades ballar amb la lletja. Aquesta setmana que hauriem d'estar tots pendents de resoldre els casos de la setmana passada, hem de seguir també l'agènda. Si voleu seguir les gestions que va comprometr'es el Lluís visiteu: http://lluissunye.blogspot.com/ i obtindreu la última hora sobre el que ens preocupa. Ahir vaig estar en la reunió de la Junta del Patronat Municipal de Turisme, del que sóc membre polític, i vàrem resoldre fer un pas endavant en la participació ciutadana. Aquest Patronat disposarà ben aviat d'un Consell Consultiu obert als sectors temàtics i turístics, i a la ciutadania, per a que puguin aportar les seves idees també en aquest sector. Avui toca reunió de la Junta del Patronat Municipal de Cultura, del que sóc membre electe, on tractarem d'aportar la nostra experiència, un cop més. Però abans de sopar es reunirà la Comissió Electoral de l'ABG per tal de prendre decicisions que ens facin avançar de forma important cara les properes eleccions. Demà es reunirà la Comissió de Treball de Medi Urbà del Consell Municipal de sostenibilitat, en la qual i al marge dels temes que està previst tractar, en portaré un de sobrevingut de part de l'ABG, que també serà capital per a tenir un municipi ben ordenat. El dijous només hi ha una inauguració d'una exposició a la sal Lluís Icard, i hi assistiré de públic. I divendres tenim dos actes relativament compatibles: la manifestació de l'AJBG a les 7, a la plaça de l'escorxador, a la que arribaré tard. I a les 8 del divendres 2 de març, a la Bibloteca Municipal del carrer Muralla, 16, us esperò a projecció d'un petit documental sobre la maternitat d'Elna. Aquest acte que espero poder presentar, estarà a cura de l'historiadora Assumpta Montellà, qui va descobrir l'afer per una casualitat. Us demano a totes i tots la vostra presència en aquest senzill però emotiu acte. Qui vulgui venir després a sopar a Cala Padrina amb l'autora del llibre, que m'ho digui amb pro temps de reservar (cada ú es paga el seu, que sóm d'esquerres). I després passarem a comentar la jugada a l'Auca, i amb l'agent Paco si s'hi escau.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ei,

Per als que no em conegueu, jo també he patit més d'una vegada els registres del senyor Paco, i he estat fitxat per l'esmentat agent sense haver comès cap delicte ni falta, ni tansols cap indici de que aquesta fos la meva intenció. He estat registrat i fitxat en base a arguments purament discriminatoris.

Haig de dir que si el senyor Paco marxa de buit de les seves visites al bar en qüestió, no és perque no hi hagi consumidors allà, sinó perque potser son drogates, pero tontos no, i sabent que acostuma a venir, prenen les seves precaucions.

El més curios del cas, es que em consta que aquest agent ha realitzat almenys tres confiscacions de "substàncies il·legals", dues a la mateixa persona i una a una altra. Resulta que d'aquests tres casos no se n'ha derivat la denuncia ni la multa corresponent. Tots sabem que la justicia va lenta, però els processos per consum i/o tinença de drogues a la via pública acostumen a anar rapidets, i el fet és que en cap cas s'informà de la corresponent denuncia (en base a la llei 1/92 més coneguda com "Llei Corcuera"), però si que ha consfiscat la "matèria".

Molt em guardo de fer cap acusació sense fonament, però el cas es que hi ha hagut almenys tres confiscacions de drogues sense que aparegués cap multa.