Arxiu del blog

diumenge, 20 de novembre del 2011

Un nou camí de fruites a Torredembarra.

Els resultats a Torredembarra, de l'Entesa pel Progrés de Catalunya (pel que fa al Senat), ens haurien de fer reflexionar. El PSC i ICV més ERC, han iniciat un camí a Torredembarra que va precisament en aquesta mateixa tendència. Tenim més coses en comú que diferències. Si sumem peres amb pomes pel que fa al Congrés aquests tres partits a Torredembarra sumen 2.507 vots, és a dir més que CiU (1.950 vots), i més que el PP (1.595 vots). No serveix de res fer aquests números, ja ho dic jo, però són bonics.
No sóc il·lús i només m'estic permetent una mena de licència literaria. De totes formes permeteu-me que sigui l'enarborat d'aquesta idea, no penso renunciar a seguir posant d'acord a gent propera. Tenim un camí llarg però molt il·lusionant, camí amb grans reptes i també desencisos. Espero que finalment en un molt proper futur sigui possible dibuixar un petit nucli de minims comuns denominadors.
La majoria que avui escenifiquem a Torredembarra en els resultats pel Senat, crec que poden seguir alimentant la possibilitat d'entesa estratègica de l'esquerra torrenca. No parlo de fer volar coloms, parlo d'un camí ja iniciat. Vindran més trobades i vindran més documents i comunicats conjunts. Treballar units pot arribar a fer-nos sumar. I seria molt interessant que peres, pomes i taronges es posin d'acord més enllà d'una simple macedònia.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Francesc portes els papers mullats l'entesa al senat no ha guanyat a Torredembarra sinó que ha perdut.
Serien 3 senadors per CIU i 1 per l'entesa. Et passo les dades.
Ferran Bel i Accensi 1.739 26,89% CiU
Joan Sabaté Borràs 1.695 26,21% PSC (PSC-PSOE)-ICV-EUA
Jordi Sendra i Vellvè 1.687 26,09% CiU
Rosanna Camps Aragonés 1.653 25,56% CiU
M.Jesús Sequera Garcia 1.643 25,40% PSC (PSC-PSOE)-ICV-EUA
Anton Ferré Fons 1.605 24,82% PSC (PSC-PSOE)-ICV-EUA