Arxiu del blog

dimecres, 18 de febrer del 2009

Cal parlar de la rehabilitació de l'Antic Escorxador.

L'Alternativa Baix Gaià, ha presentat aquest dimarts una proposta sobre la possible utilització de l'Antic Escorxador de Torredembarra com a Centre Cívic.  Ja hi tenim molt de guanyat en ser un edifici municipal en desús. Proposta, equival a idea, i on n'hi ha una n'hi poden haver més. Volem obrir un procés participatiu per a debatre aquesta proposta.


Del què si volem parlar insisteixo, només és d'una proposta per tal de que l'Ajuntament de Torredembarra rehabiliti l'Antic Escorxador de Torredembarra com a Centre Cívic i Ocupacional. Concepte molt ampli on hi poden tenir-hi cabuda molts usos polivalents. Fins i tot espais per a assajar... Parlem-ne veïns, associacions, tothom hi és convidat, participem en el procés obert per debatre la proposta de l'ABG.


Ara ve la meva superflua aportació personal adicional: he donat un cop d'ull a l'enciclopèdia de casa i he rellegit allò que hom anomenaria omisions del tema, i a tall (mai millor dit) probablement i amb un pèl de rauxa com és adient en aquesta setmana de Carnaval, enumero tot allò que pot sortir en aquest debat, però que ara no toca. Parlo del verb Escorxar, la seva conjugació que us la llegeixo és la següent: INFINITIU escorxar. GERUNDI escorxant. PARTICIPI escorxat, escorxada, escorxats, escorxades. INDICATIU, PRESENT escorxo, escorxes, escorxa, escorxem, escorxeu, escorxen. INDICATIU, IMPERFET escorxava, escorxaves, escorxava, escorxàvem, escorxàveu, escorxaven. INDICATIU, PASSAT escorxí, escorxares, escorxà, escorxàrem, escorxàreu, escorxaren. INDICATIU, FUTUR escorxaré, escorxaràs, escorxarà, escorxarem, escorxareu, escorxaran. INDICATIU, CONDICIONAL escorxaria, escorxaries, escorxaria, escorxaríem, escorxaríeu, escorxarien. SUBJUNTIU, PRESENT escorxi, escorxis, escorxi, escorxem, escorxeu, escorxin. SUBJUNTIU, IMPERFET escorxés, escorxessis, escorxés, escorxéssim, escorxéssiu, escorxessin. IMPERATIU escorxa, escorxi, escorxem, escorxeu, escorxin. De tot això enumerat en aquest últim paràgraf no en volem parlar.