Arxiu del blog

dijous, 17 de març de 2011

Ningú és imprescindible.

Després de vuit anys en el projecte vaig pensar que podia donar encara un esforç més i per això em vaig proposar com a segon de la llista de l'Alternativa Baix Gaià. No sé, potser em vaig precipitar en valorar-me. El fet real és que assembleàriament vaig perdre la partida. Ho accepto i així ho he fet saber. Espero que els meus companys portin a bon terme el projecte polític que hem compartit fins avui. Després d'uns dies de reflexió personal he decidit que faig dos passos enrere i no participaré en la candidatura municipal del 2011. Ho he decidit en primer lloc per humiltat, no crec que ningú, ni jo, sigui imprescindible en el projecte actual de l'ABG. Ho dic sincerament, hi han companys fins i tot millor preparats. Me'n vaig a casa tranquil i satisfet per la feina feta fins avui. Però que nigú s'enganyi jo segueixo sent un valedor de les idees i filosofia de l'ABG. En segon lloc voldria sortir al pas de tota la rumorologia que ha sorgit tant fora com dins de l'ABG sobre el meu futur o les meves intencions: votaré ABG en les municipals 2011. Que quedi clar que jo seguiré votant ABG, i si cal la meva modesta opinió l'aportaré amb la mateixa llibertat que ho he fet sempre. No tinc cap altre projecte alternatiu. Tema tancat.

3 comentaris:

Enric Grangel Llop ha dit...

Es lo que toca, amigo Mercade, Suerte.

El fantasma del castillo ha dit...

Personalmente no lo entiendo; Otros despues de muchos años,han pasado sin pena ni gloria; Esperaba y deseaba verte como Nº2.
No te desanimes, que en esta vida todo cambia muy deprisa.
bstos

Anònim ha dit...

dice el fantasma:

"Esta persecucion hacia mi persona, lo unico que demuestra es, la purria de alguna clase politica,muy cercana en cuanto a comportamiento y formas a la SS."

El os llamara perros, pero a en nombre del pueblo,el os llamará traidores en nombre del pueblo, el os llamara chupoctero en nombre del pueblo, os insultará, mentira, nunca demostrará nada, pedirá libertad de expresión cuando lo que quiere es libertad de difamación, pero cuando se demuestra que el esta quitando al pueblo que tanto ama, descontando el IBI que nunca ha pagado, 72.000 euros al año en alquiler y 1.000.000 de euros para su compra, os llama fascista.

Tiene ese hombre autoridad moral para seguir insultando, despreciando, difamando en nombre del pueblo que pretende robar

Fantasma, yo pago el IBI y tu NO, fantasma yo resuelvo mis deudas y las tuyas las paga el pueblo.