Arxiu del blog

dijous, 6 de març del 2008

SOLUCIONS JUSTES, VALENTES I LÒGIQUES PER TARRAGONA


Lluís Suñé, cap de llista d'ICV per la demarcació de Tarragona:

Jo votaré útil, votaré en Lluís Suñé. Perquè Iniciativa és la única formació que garanteix que es faci una política d'esquerres.

Això és vot útil. S'ha dit que nosaltres (la gent de més a l'esquerra del PSOE) som la consciència del socialisme.
Som qui recorda als socialistes que s'han de fer polítiques d'esquerres de veritat.

Amb una esquerra de veritat forta, es pot garantir veritables polítiques socials, polítiques de redistribució de la riquesa, racionalització dels recursos i sentit comú en la política, cosa que últimament està en desús.

El vot útil de veritat no deixarà que el govern giri a la dreta. Aquests 4 anys, ICV, ha desenvolupat una gran tasca i és moment que tinguem una esquerra forta perquè en Zapatero no s'ha enterat encara que, pot ser oficialment no hi ha una crisi econòmica, però s'estan tancant empreses, creix l'atur, pujen els tipus d'interés i la gent té problemes per omplir la nevera.

Donar una generosa caritat de 400 € no és la solució. Necessitem algú que aporti solucions als problemes de la gent del carrer. Idees noves i amb enginy de qui no està condicionat pels poderosos.

Aquest algú és el Torrenc, Lluis Suñé i els companys i companyes d'Iniciativa per Catalunya Verds - Esquerra Unida i Alternativa.

I sobre tot recordeu que fem política real, sense condicionants, perquè la nostra gent, no deu favors a ningú.

Cal que els treballadors votem útil :

1- contra la dreta dels oligarques (la que només sap atiar la por amb els immigrants, treure l'espantall d'ETA fins a la sopa, treure a passejar els cures, i proposar mesures antipopulars- neoliberals- embolcallades en un discurs populista i neofeixista), per la democràcia.

2- a favor de la pluralitat de les esquerres (per evitar que des d'un govern amb majoria absoluta s'acabin fent les coses del del "ordeno i mando" i s'acabi fent més cas als sectors oligàrquics i de l'alta burgesia abans que atendre les necessitats de la majoria. Perquè el govern i el parlament s'escolti a la societat i perquè les persones del poble, organitzant-nos i votant cada dia, podem protagonitzar el nostre present i el nostre futur. Perquè s'avanci en el reconeixement i normalització de la pluralitat de l'estat i la relació federal dels seus pobles.

3- per impulsar polítiques de drets i polítiques socials que beneficiïn a la majoria, per fer recular la tendència a l'augment de les desigualtats socials, perquè els qui més tenen més paguin i podem finançar una millor sanitat pública, una millor escola pública democràtica i laïca, per millorar els salaris i les pensions, per reduïr la sinistralitat laboral, per un model econòmic més just i menys depredador amb la natura.

4- perquè les persones de les classes populars, les persones del poble tinguin més poder Perquè ens calen Treballadors i Treballadores al Congrés!

A les eleccions generals, només una formació representa la classe treballadora, aquesta és la coalició Iniciativa per Catalunya Verds-Esquerra Unida i Alaternativa (ICV-EUiA) a Catalunya i Izquierda Unida (IU) a la resta de l´Estat.

Vota amb Classe!

Vota Útil!

Vota Esquerres!

Vota ICV-EUiA!

Vota a Lluis Suñé !

FONT: Racó del Tafaner

2 comentaris:

tafaner ha dit...

Avuii ha tingut lloc un actuació insòlita en un mitjà de comunicació nacional: el Periodico se les ha enginyat per publicar un sondeig electoral a quatre dies de les eleccions generals.
Quin ha estat el mètode? Fer-ho públic al Principat d'Andorra, en el mitjà 'El Periòdico d'Andorra', tot esquivant així la normativa espanyola que prohibeix publicar sondeigs en els mitjans espanyols.
La situació presenta, doncs, una doble vessant d'escàndol mediàtic i polític. Pel que fa al primer cas, no és el primer cop que El Periodico, en mans del no fa massa nomenat sr Nadal -de la família Nadal de tota la vida, patriarques de Girona i majordoms de Nicaragua- opta per la demagògia i per tenir una conducta impròpia d'un diari que no sigui de color groc. I es que quan presenta una de les seves portades en blanc, ja podem sortir corrent tots en una altra direcció! No us perdeu l'editorial justificatiu, que no té desperdici.
Ara anem a l'escàndol polític, que és el més greu de tots. Després d'haver alertat a l'editorial que "en l'actual campanya, conscients que es produiria una forta bipolarització entre els dos grans partits estatals, PSOE i PP, hem donat espai suficient a altres opcions, de manera que la informació subministrada als lectors fos conseqüent amb el pluralisme polític del qual disfruta la societat catalana", ens proposen el titular que el PP es troba a 2,5 punts del PSOE, pronostica un empat en el nombre d'escons i anuncia que això és perquè els debats han relaxat l'electorat d'esquerres i què, atenció, "electores de otros grupos de izquierda y nacionalistas se inclinen de nuevo por sus partidos de origen y dejen de prestar su voto al PSOE".
No caldria afegir res més, excepte un petit detall: aquesta sorprenent i alarmant enquesta s'ha fet amb... 600 entrevistes!!!!
En fí, no sé, jo ja no puc afegir res més, a banda del que he dit, així que bé, només insistir que no us deixeu enganyar.
Aneu a votar en clau Catalana i millor a ICV.
I dit això, m'acomiado del teu bloc fins després de les eleccions!,a tu Siscu et veuré a la nit.
Salut!

Anònim ha dit...

ICV ja ha guanyat de cara a les eleccions del 9 de març. I el més important no és el nombre de vots que tindrem o si mantenim els dos diputats o aconseguim arribar als tres ó cuatre. El més important és que ha estat una magnífica campanya que ha permès recuperar la il·lusió dins ICV.
I això és tan important com el mateix resultat electoral del dia 9. Durant la campanya s’ha recuperat l’orgull de veure que allò que pensem i sentim la majoria de gent que estem a ICV coincideix plenament amb allò que defensa el nostre candidat Sunye.