Arxiu del blog

divendres, 14 de març del 2008

L'Equip de Govern de Torredembarra i l'esperit de "BONANZA".


Ahir vaig anar al Plenari Municipal, vaig tancar els ulls, i per uns moments no m'ho podia creure!, els intrèpids protagonistes del govern municipal, estaven interpretant un vodevil, a l'estil d'un ranci western televisiu. Ells!, eren ells!, interpretaven "BONANZA". Amb la característica mà dura de Lorne Greene (Jiménez), amb una interpretació estel·lar de Pernell Roberts (Oviedo), amb un inusual protagonisme de Dan Blocker (Ardèvol), un impagable Michael Landon (Ciuró), i l'intervenció de l'encisadora Jan Sterling (Toda). Sembla que volen interpretar tota la sèrie completa, vaja que sembla que es tracta d'una reposició. Avisaré al Masagué, que està despistat mirant en un altre canal els "Simpsons". I al meu amic Suñé que des diumenge passat només parla pel mòbil amb un tal Marino..., Pobre Torredembarra, ara només ens falta una emissora de TV!, el plató seria a la Sala de Plens de l'Ajuntament...

1 comentari:

Anònim ha dit...

La situació actual d’ERC només es pot definir amb una paraula: catastròfica. És una autèntica catàstrofe, no només per al partit i per a la seva militància absolutament desorientada i desmoralitzada (no parlem ja de l'electorat!!), sinó per les conseqüències tan negatives que té per al poble. La catàstrofe no arrenca del pèssim resultat de les eleccions . No, la catàstrofe arrenca de la nefasta direcció i la seva estratègia suïcida.
Ells han desnaturalitzat el partit, ells han abocat el partit a una olla ade grills , ells menteixen més que parlen per dissimular-la i ells han portat a la Torre, a un cul de sac sense precedents.
Salut.