Arxiu del blog

divendres, 7 de març del 2008

Tot a punt per al 9-M, tot a punt per decidir


Com ja sabeu, la Plataforma Sobirania i Progrés i la Plataforma pel Dret de Decidir duran a terme, durant el proper diumenge 9 de març, una recollida de signatures a favor de la transferència a la Generalitat de les competències en matèria de convocatòria de referèndums. La recollida, que inicialment es preveia dur a terme arreu del país, finalment s'ha estès a nivell internacional, tot tenint confirmades taules a llocs com Beijing o Estocolm. Es tracta, doncs, d'una de les accions sobiranistes més importants i de més llarg abast dels darrers anys. Però per a que finalment esdevingui un èxit necessitem el vostre suport. De manera que, feu el que feu aquest diumenge, no dubteu en apropar-vos a la taula més propera i signar. Perquè el dret de decidir és cosa de tots i totes: el 9 de març, signa!
Cliqueu aquí per a accedir al llistat de taules coordinades per Sobirania i Progrés i aquí per a obtenir el llistat complet de taules que participaran a la recollida de signatures.
Homenatge a Salvador Seguí, el Noi del Sucre

El proper dilluns 10 de març, Sindicalistes per la Sobirania durà a terme un acte d'homenatge a la figura del sindicalista Salvador Seguí, conegut com el Noi del Sucre, en motiu de l'aniversari del seu assassinat a mans de pistolers de la patronal catalana. L'acte es durà a terme a 2/4 d'1 del migdia a la Rambla del Raval, cantonada amb el carrer Sant Rafael, i comptarà amb la col·laboració de l'historiador Oriol Junqueres. No hi falteu!