Arxiu del blog

divendres, 13 de juliol del 2007

L'aprovació del cartipàs municipal de Torredembarra està pendent del pacte del PSC i la GIT amb ERC

EL PUNT d'avui: G. PLADEVEYA. Torredembarra
Tot i que un dels punts principals del ple celebrat ahir a Torredembarra era l'aprovació definitiva del nou cartipàs municipal, els dos partits que actualment governen a la població (el PSC i GIT) van manifestar que hi podria haver variacions en el nombre de regidories que es van anunciar en la sessió, així com en les persones que en seran els responsables. Segons van explicar fonts de l'alcaldia, aquests canvis serien motivats per l'entrada imminent d'ERC a l'equip de govern. El líder republicà, Gerard Ciuró, va confirmar que «es reestructuraran les responsabilitats» i que, fins i tot, «podria entrar en funcionament una altra delegació». Tot i això, Ciuró va afirmar que aquests noms es donaran a conèixer quan es formalitzi l'acord, que es preveu que se segellarà entre avui i demà. D'aquesta manera, es mantenen provisionals els càrrecs anunciats ahir, en què s'havia adjudicat, entres d'altres, la regidoria d'Hisenda a Santiago Ardèvol (GIT), la d'Urbanisme a Ramon Ripoll (PSC), la d'Esports i Educació a Susanna Navarro (PSC) i la regidoria de Governació a Enric Grangel (PSC).

A més, Ciuró va avançar que el pacte es firmarà entre avui i demà, i que, a principi de la setmana vinent, es farà públic el cartipàs definitiu. Amb la introducció dels republicans, doncs, l'equip de govern quedaria format per cinc membres del Partit Socialista de Catalunya, dos d'Esquerra Republicana i un del Grup Independent per Torredembarra.

D'altra banda, el número u d'ERC va desmentir els possibles rumors que apuntaven fa alguns dies que l'Alternativa Baix Gaià també entraria a formar part d'aquesta coalició.